Search

Απο την Κομοτηνή ο πρωταθλητής Ελλάδας στο πρωτάθλημα Agility για Βελγικά ποιμενικά

Μεγάλη διάκριση πέτυχε ο Κομοτηναίος Θεμιστοκλής Ορκόπουλος, ο οποίος έχει συστήσει στον κόσμο της Ροδόπης τον κυναθλητισμό, συνδυάζοντας τον αθλητισμό με την αγάπη του για τους σκύλους.

Αυτή τη φορά ο Θεμιστοκλής Ορκόπουλος, μαζί με το σκυλί του, πέτυχαν την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα Agility Ελλάδος 2017 -βέλγικων ποιμενικών, το οποίο όπως αναφέρει στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα “Χρόνος”, παράλληλα αποτέλεσε την προκριματική σειρά για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Γερμανία.

“Αρχικά θα ήθελα συγχαρώ την διοργάνωση , τον νεοσύστατο Κ.Ο.ΒΕ.Π.Ε (Κυνολογικό Όμιλο Βέλγικου Ποιμενικού Ελλάδος) για τη μεγαλύτερη διοργάνωση που έγινε ποτέ στην Ελλάδα και ευχόμαστε να έχει συνέχεια. Επίσης, να συγχαρώ όλο τον κόσμο που συμμετείχε σε αυτό όπως και τους συναθλητές – διαγωνιζόμενους. Είμαι πολύ περήφανος που μέσα σε αυτό τον δυνατό ανταγωνισμό κατάφερα να πάρω αρχικά την πρόκριση για παγκόσμιο πρωτάθλημα Βελγικών ποιμενικων , FMBB 2017 για να εκπροσωπήσω την χώρα μας στην Γερμανία. Και φυσικά για την κατάκτηση του 1ου πρωταθλήματος agility Ελλάδος Βελγικών ποιμενικων 2017″, αναφέρει ο Θεμιστοκλής Ορκόπουλος για την επιτυχία”.

Share it