Search

LIVE: Ορφέας Ξάνθης – Λαγκαδάς, Μακεδονικός – Δόξα Προσκυνητών και όλα τα ματς του 1ου ομίλου

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη των παιχνιδιών της 15ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και φυσικά τις αναμετρήσεις των ομάδων της Θράκης Ορφέας Ξάνθης – ΑΠΕ Λαγκαδά και Μακεδονικός Φούφα – Δόξα Προσκυνητών. Όλα τα ματς αρχίζουν στις 15:00. Το Live συντονίζει ο Κοσμάς Πανταζής.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΔΩ!

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ

Πάμε στις ενδεκάδες των αγώνων ξεκιώντας από αυτόν που αρχίζει σε λίγο στην Ξάνθη:

Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή, Καρά Αλή, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος Λ., Χαλίλ Ιμπράμ, Μπουνταγκίδης, Λαζαρίδης, Καραγκιόζης Ι., Μουμίνογλου.

Λαγκαδάς: Ρίζος, Καραμπάς, Πολίτης, Μπάρμπας, Καραμανλής, Κοντέων, Σκαθαρούδης, Πολύζος, Στεφανίδης, Κρυστάλλης, Αχαλινόπουλος.

Εκτος αποστολής για τον Ορφέα είναι ο τιμωρημένος Βασίλης Καραγκιοζης, ο δεύτερος γκολκίπερ της ομάδας Αθανασίου που ένιωθε ενοχλήσεις και το νέο απόκτημα Θεοδωρίδης. Για κακή τύχη του Ορφέα στο ματς αυτό επιστρέφει για τον Λαγκαδά ο πρώτος του σκόρερ Στεφανίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης στην Ξάνθη ο κ. Κυριαζίδης με βοηθούς τους κ.κ. Καραΐσκό και Διαμάντη. Όλοι είναι από το σύνδεσμο Έβρου. Παρά την κακοκαιρία το γήπεδο του ΑΟΞ είναι σε καλή κατάσταση, αλλά το κρύο είναι τσουχτερό.

Στο παραπάνω πρόγραμμα που είδατε υπάρχει μία αλλαγή, καθώς το ματς Νάουσα – Απόλλων Παραλιμνίου θα διεξαχθεί τελικά αύριο Πέμπτη 26/1. Να θυμίσουμε ότι ο αγώνας για την 15η στροφή Αλμωπός Αριδαίας – Απόλλων Καλαμαριάς είχε πραγματοποιηθεί στις 15/1, με την ομάδα της Καλαμαριάς να επικρατεί 1-0.

Πάμε στις ενδεκάδες του αγώνα Μακεδονικός – Προσκυνητές που διεξάγεται στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας:

Μακεδονικός Φούφα: Παπαδόπουλος, Τασίδης, Τσόμπο, Τσακαλίδης, Σιδηρόπουλος, Μόσχος, Χαϊτάς, Πιριτζάους, Τζουβάρας, Τσικόπουλος, Τόπαλης.

Δόξα Προσκυνητών: Περτσάς, Δημητριάδης , Κελεσίδης, Λειβαδιώτης, Λεφής, Δραγανίδης, Κατσαρός, Βάσκος, Ιωαννίδης, Κασιώτης.

15:03 Σέντρα στο Μακεδονικός – Δόξα Προσκυνητών.

15:04 Σέντρα και στο Ορφέας Ξάνθης – Λαγκαδάς.

15:07 Καβάλα – Καμπανιακός 1-0 με γκολ του Εβρίτη Γιώργου Λίτσκα!

15:14 Συμπληρωμένα 10 λεπτά στην Ξάνθη, ισορροπημένο και χωρίς την μεγάλη ευκαιρία το παιχνίδι.

15:20 Χωρίς κάποια σημαντική φάση μέχρι στιγμής και στο Μακεδονικός – Προσκυνητές. Μοναδική απειλή από πλευράς της ομάδας της Κομοτηνής ένα απευθείας φάουλ του Τρίχα που μπλόκαρε ο γκολκίπερ.

15:21 Η Δόξα Δράμας ανοίγει το σκορ κόντρα στο Νέστο Χρυσούπολης με τον πρώην παίκτη του Πανθρακικού Ίγκορ. Γκόλ και για την Καβάλα, με τον Παναγιωτόπουλο να κάνει το 2-0 απέναντι στον Καμπανιακό.

15:23 Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι σε περίπτωση νίκης του Λαγκαδά επί του Ορφέα, η ομάδα της Θεσ/νίκης περνάει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

15:24 Έχουν ανεβάσει κάπως ρυθμό οι φιλοξενούμενοι που έχουν πάρει την κατοχή, χωρίς όμως να μπορούν να βρουν χώρους απέαντι στην καλοστημένη ξανθιώτικη ομάδα.

15:34 Έχει ανεβάσει ρυθμούς η ομάδα της Ξάνθης, με τους παίκτες του Ορφέα να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο και να προσπαθούν με πλαγιοκοπήσεις να απειλήσουν την εστία του πολύπειρου Ρίζου.

15:39 Πρώτη κλασσική ευκαιρία στην Αλεξάνδρεια, σουτ μέσα από την περιοχή για τον Μακεδονικό αποκρούει ο Περτσάς.

15:44 Βαθιά μπαλιά από την άμυνα για τον  Ορφέα, ο Λαζαρίδης φεύγει απέναντι στον Ρίζο όμως ο 40χρονος πορτιέρο με την εμπειρία του βγήκε ταχύτατα και τον πρόλαβε. Στο 41′ πρώτη κάρτα στο ματς  για τον Μαλαδένη για φάουλ έξω απ’ την περιοχή. Κακή η εκτέλεση των φιλοξενούμενων, μπλόκαρε εύκολα ο Ρούφος.

15:48 Ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των 45′  μεγάλη ευκαιρία για τον Λαγκαδά με τον Στεφανίδη που έπιασε ένα δυνατό σουτ, με τον Ρούφο να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

15:49 Λήξη ημιχρόνου στην Ξάνθη χωρίς καθυστερήσεις. Ορφέας – Λαγκαδάς 0-0.

15:50 Λήξη ημιχρόνου και στην Ημαθία, Μακεδονικός Φούφα – Δόξα Προσκυνητών 0-0.

Σκορ α’ ημιχρόνου στα ματς του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής:

Ορφέας Ξάνθης-ΑΠΕ Λαγκαδά 0-0
Μακεδονικός Φούφα-Δόξα Προσκυνητών 0-0
ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου-Εορδαϊκός 1-1
Καβάλα-Καμπανιακός 2-0
ΦΑΣ Νάουσα-Απόλλων Παραλιμνίου (26/1)
Δόξα Δράμας-Νέστος Χρυσούπολης 2-0

16:05 Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου στα ματς.

16:10 Σουτ του Χαϊτά απέκρουσε ο Περτσάς, νέο σουτ από τον Τσικόπουλο για τον Μακεδονικό άουτ αυτή τη φορα η μπάλα.

16:12 Η Δόξα Δράμας κάνει το 3-0 κόντρα στο Νέστο Χρυσούπολης και πάλι με σκόρερ τον Ίγκορ. Ο Ιότι ήταν αυτός που πέτυχε το δεύτερο.

16:19 Σουτ του Βάσκου αποκρούει ο γκολκίπερ του Μακεδονικού.

16:22 Νέα ευκαιρία για τους Προσκυνητές, ο πορτιέρο του Μακεδονικού αποκρούει αυτή τη φορά σουτ του Τρίχα.

16:26 Στο 4-0 ανεβάζει τον δείκτη του σκορ η Δόξα Δράμας απέναντι στο Νέστο Χρυσούπολης. Ο Εορδαϊκός κάνει το 2-0 κόντρα στην ΑΕ Ποντίων.

16:28 Δεύτερο τέρμα του Παναγιωτόπουλου για την Καβάλα και 3-0 τον Καμπανιακό! Νέο γκολ για τον Εορδαϊκό που προσηγείται πια 3-1 της ΑΕ Ποντίων.

16:33 Με 10 παίκτες μένει ο Μακεδονικός! Οι Προσκυνητές έφυγαν σε μια αντεπίθεση με τον Βάσκο και ο Τσακαλίδης του έκανε φάουλ από πίσω αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα καθώς ήταν και τελευταίος παίκτης. Από το φάουλ που κέρδισε η Δόξα η μπάλα έφυγε άουτ.

16:35 Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Λαγκαδά! Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Καραμανλή αποκρούει σε κόρνερ ο Ρούφος. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ η κεφαλιά του Κρυστάλλη φεύγει λίγο άουτ.

16:38 Απευθείας φάουλ για το Μακεδονικό άουτ.

16:43 Γκοοοοοολλλ για τη Δόξα Προσκυνητών!!! Η ομάδα της Ροδόπης εκμεταλλεύεται το αριθμητικό πλλεονέτημα που έχει εδώ και λίγη ώρα και σε μάι αντεπίθεση μετά από πάσα του Κατσαρού, ο Βάσκος πλασάρει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και κάνει το Μακεδονικός – Προσκυνητές 0-1!

16:46 Γκολ για τον Λαγκαδά στην Ξάνθη. Σκόρερ ο Αθανασιάδης που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς με σουτ μέσα από την περιοχή. Ορφέας – Λαγκαδάς 0-1.

16:50 Τέλος στην Ημαθία! Μακεδονικός Φούφα – Δόξα Προσκυνητών 0-1 χάρη στο γκολ του Βάσκου λίγα λεπτά πριν το φινάλε! Μεγάλο διπλό για τους Κομοτηναίους που παίρνουν σημαντική βαθμολογική ανάσα.

16:53 Έληξε και στην Ξάνθη το ματς. Ήττα στο φινάλε για τον Ορφέα. Τελικό: Ορφέας Ξάνθης – ΑΠΕ Λαγκαδά 0-1.

Ευχαριστούμε που ήσασταν και σήμερα κοντά μας. Σε λίγο στο SportsAddict τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της αγωνιστικής…

 

Share it