Search

Παραμένει Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας ΑΜ-Θ ο Νικόλαος Μενεξίδης

Αστυνομικός Διευθυντής στην Γενική Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης παρέμεινε ο Νικόλαος Μενεξίδης, ο οποίος προήχθη ταυτόχρονα στον βαθμό του Υποστράτηγου ύστερα και από τις τακτικές κρίσεις στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η Ένωση Αξιωματικής ΕΛ.ΑΣ. Αν. Μακεδονίας – Θράκης εξέδωσε συγχαρητήρια επιστολή προς τον κ. Μενεξίδη στην οποία σημειώνει:

«Ως Δ.Σ της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, αμέσως μετά τις Τακτικές Κρίσεις στο Σώμα της ΕΛ.ΑΣ, θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την καθομολογούμενα επάξια προαγωγής σας στο βαθμό του Υποστράτηγου και να χαιρετίσουμε την ορθή απόφαση του κ. Αρχηγού μας, να σας τοποθετήσει και πάλι στη ΓΕ.Π.Α.Δ.Α.Μ.Θ, ως υπηρεσιακό της Προϊστάμενο, πράξη που αντανακλά την ευρύτερη αποδοχή και αναγνώριση του επιτυχημένου έργου σας.

Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Ανατολ. Μακεδονίας και Θράκης, ως ισχυρή περιφερειακή δύναμη της Π.Ο.ΑΞΙ.Α, θα συνεχίσει να εργάζεται εκ του θεσμικού της ρόλου, για τη διαφύλαξη των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών και εν γένει συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της, με επίκεντρο τον άνθρωπο-πολίτη, αλλά και τον άνθρωπο εργαζόμενο-αστυνομικό ανεξάρτητα από βαθμό και θέση, πέραν μάλιστα των λοιπών, ιδιαίτερα αυξημένων υπηρεσιακών μας υποχρεώσεων.

Επ’ ευκαιρία της παρούσης επιστολής, θα θέλαμε να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία, προσδοκώντας παράλληλα στη συνέχιση της ήδη άψογης συνεργασίας μας, για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των προβλημάτων των υπηρεσιών της περιοχής και των μελών μας, σεβόμενοι σε κάθε περίπτωση τους διακριτούς μας ρόλους».

Share it