Search

Μεταμεσονύκτια βόμβα με αφαίρεση 6 βαθμών απο τον Πανθρακικό και κίνδυνο αποβολής απο την Football League!!!

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του FL News για την προ των πυλών αποβολή του Πανθρακικού που μετρά ήδη -6 βαθμούς. Η σελίδα που ειδικεύεται σε θέματα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας  έχει αναδείξει μέσω των ρεπορτάζ του το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πανθρακικός από οφειλές προηγούμενων αγωνιστικών περιόδων.

Πολλοί πρώην ποδοσφαιριστές έχουν δικαιωθεί στις προσφυγές τους, με αποτέλεσμα τα χρέη να έχουν θέσει σε κίνδυνο την παρουσία της ομάδας της Κομοτηνής στο πρωτάθλημα. Πόσο κοντα είναι η αποβολή; Μόλις τρεις πόντοι!

Οι «πράσινοι», λοιπόν όπως αναφέρει το FL News τιμωρήθηκαν με αφαίρεση 6 βαθμών για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους Σάββα Μουδούρογλου, Χοσέ Μαρία Κάσες. Και εάν υπάρξει αφαίρεση τριών ακόμα, τότε ο Πανθρακικός θα αποχαιρετήσει τη Football League. Σύμφωνα, άλλωστε, με το άρθρο 24 παρ.5 του Κανονισμού Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ: «Αν μία ΠΑΕ, εντός της ίδιας αγωνιστικής περιόδου, υποπέσει τρεις φορές στην ανωτέρω παράβαση (δηλαδή της έχουν αφαιρεθεί οριστικά εννιά βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα), τότε αποβάλλεται με απόφαση της οικείας Ένωσης από το πρωτάθλημα…».

Όπως αποδεικνύεται, η εύρεση τηλεοπτικής στέγης και χορηγού μπορεί να επετεύχθη, όμως η λίγκα δεν δείχνει να πετυχαίνει τον στόχο της ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος με 18 ομάδες…

Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, στις 13 Ιανουαρίου έληγε η προθεσμία εξόφλησης του Χοσέ Μαρία Κάσες (περίπου 10.000 ευρώ) και στις 15 Ιανουαρίου αυτή του Σάββα Μουδούρογλου (5.000 ευρώ). Έτσι, πέντε εργάσιμες ημέρες μετά από κάθε παιχνίδι η λίγκα έπρεπε να αφαιρεί τρεις βαθμούς για κάθε έναν ποδοσφαιριστή.

Στις 15/01 ο Πανθρακικός έπαιξε με τον Παναιγιάλειο, άρα η αφαίρεση έξι βαθμών αφορά – προφανώς – το συγκεκριμένο ματς. Ωστόσο, παιχνίδι υπήρχε και στις 18 Ιανουαρίου, οπότε έως την Τετάρτη (25/01), όταν και συμπληρώνεται 5νθήμερο, θα πρέπει η διοίκηση να πληρώσει για να πάρει παράταση ζωής…

Υπενθυμίζεται ότι ακολουθεί το χρέος πλέον των 220 χιλιάδων ευρώ που αφορά σε αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για τους Σερφά, Ίγκορ, Μάρτινς και Χαβίτο.

Share it