Search

Έξαλλος με την διαιτησία του αγώνα με το Άβατο ο Απόστολος Πασλάκης! Οι δηλώσεις του προέδρου της Ασπίδας

Με σκληρή γλώσσα μίλησε για τον διαιτητή του αγώνα της ομάδας του με τον Άρη Αβάτου, Χρήστο Τζεβελεκίδη, ο πρόεδρος της Ασπίδας Ξάνθης Απόστολος Πασλάκης. Πέρα απο τα έντονα παράπονα του ο κ. Πασλάκης συνεχάρη τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας του, ενώ παράλληλα τους ζήτησε συγνώμη που όπως αναφέρει δεν τους “προστάτεψε”. Αξίζει να σημειώσουμε μάλιστα πως έδωσε συγχαρητήρια στους δύο βοηθούς Χασάν Κούλα και Ιλιάς Εμπλιούκ, με την οργή του να εκφράζεται για τον διαιτητή αλλά και για ακόμη ένα άτομο.

Θυμηθείτε όσα έγιναν στην αναμέτρηση του ΔΑΚ Ξάνθης στον πρώτο ημιτελικό μεταξύ της Ασπίδας και του Άρη Αβάτου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην επίσημη τοποθέτηση του μέσα στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook:

Με την ιδιότητα του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ θέλω να συγχαρώ θερμά τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την παλληκαρίσια εμφάνιση τους στο παιχνίδι κυπέλλου ενάντια στον ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ και να ζητήσω τόσο από αυτούς όσο και από τους φιλάθλους της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ δημόσια ΣΥΓΓΝΩΜΗ για το γεγονός ότι δεν κατάφερα να «προστατέψω» την ομάδα μας από τον κ. Τζεβελεκίδη και την διαιτησία του. Βάζω την λέξη «προστατέψω» σε εισαγωγικά γιατί δυστυχώς έτσι εκφράζεται στη σύγχρονη πραγματικότητα του Ελληνικού ποδοσφαίρου η κατοχύρωση της ισόνομης διαιτησίας. Η διαιτησία του κ. Τζεβελεκίδη στο παιχνίδι ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ-ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ είναι όνειδος για το ποδόσφαιρο της Ξάνθης. Μία λέξη μόνο υπάρχει: ντροπή. Καθόρισε το αποτέλεσμα και την εξέλιξη του αγώνα. Αναλαμβάνω την ευθύνη για την διαιτησία του κ. Τζεβελεκίδη, που αδίκησε κατάφωρα την ΑΣΠΙΔΑ. Στέλνω ένα μήνυμα: αν νομίζουν κάποιοι κύκλοι ότι θα μας αναγκάσουν να φύγουμε από το ποδόσφαιρο και από την ΑΣΠΙΔΑ απηυδισμένοι από τους εκάστοτε Τζεβελεκίδηδες είναι ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ. Δεν μας ξέρουν καλά.
Τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στους δύο επόπτες για την ΑΨΟΓΗ άσκηση των καθηκόντων τους.
Οσο για τον διαιτητή που από την εξέδρα έκανε με το χέρι το σήμα της επιβεβαίωσης στον Τζεβελεκίδη, τον είδαμε και του στέλνω μήνυμα ότι έχουν ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΣΛΑΚΗΣ

Share it