Search

Πάνοπλος για το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου με Λαγκαδά στην Ξάνθη ο Ορφέας!

Με μια σημαντική επιστροφή και με μια απουσία ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ορφέας Ξάνθης ενόψει του αγώνα της Τετάρτης(15:00) στο γήπεδο του ΑΟΞ  με την ΑΠΕ Λαγκαδά, με το οποίο ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του Α’ ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το τεχνικό τιμ της Ξανθιώτικης ομάδας είδε με ικανοποίηση όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους ενόψει του αυριανού αγώνα στο γήπεδο του ΑΟΞ με την πολύ καλή φέτος ομάδα του Λαγκαδά, ενώ στα θετικά και η επιστροφή του Νίκου Μελισσόπουλου που εξέτισε την προηγούμενη αγωνιστική και τίθεται κανονικά στην διάθεση του Ορφέα για το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου. Εν αντιθέσει με τον Βασίλη Καραγκιόζη που συμπλήρωσε κάρτες και δεν μπορεί να υπολογίζεται για αυτό το ματς.

Οι Ξανθιώτες θέλουν να προσθέσουν ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση στην φετινή τους παρουσία και να διατηρηθούν σε υψηλές θέσεις, ενώ ο αντίπαλος της που βρίσκεται στην δεύτερη θέση θέλει νίκη για να τελειώσει τον πρώτο γύρο απο τη πρώτη θέση της βαθμολογίας πάνω και απο την Καλαμαριά και απο την Δόξα Δράμας.

Την 19μελή αποστολή του Ορφέα αποτελούν οι: Ρούφος, Μαυρόπουλος Γ., Θεοδωρίδης Χ., Κατρανίτσας,  Μαλαδένης, Μακράκης, Καρά Αλή, Χακή Τζαμπάζ, Μπουνταγκίδης, Μαυρόπουλος Λ., Τορομανίδης, Κωτίδης, Χαλίλ Ιμπράμ, Καραγκιόζης Γ., Μουμίνογλου, Λαζαρίδης, Μελισσόπουλος, Χίντ Ιμέρ και Ξαντινίδης

Share it