Search

Βόμβα με ποδοσφαριστή από Super League ρίχνει η Δόξα Προσκυνητών!!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ιμπραχίμ Κεϊτά, βρίσκεται η ομάδα της Δόξας Προσκυνητών σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που συνέλεξε το SportsAddict.gr. 

Σύμφωνα μάλιστα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ο 21χρονος (γεννημένος στις 18/01/96) επιθετικός, βρίσκεται ήδη στην Κομοτηνή, όπου την ώρα που γράφονται οι γραμμές αυτές, βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα της Ροδόπης, ώστε να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της , ενισχύοντας την επιθετική της γραμμή.

Ο Γάλλος το καλοκαίρι, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της ΑΕΛ, μετά από πολυήμερη περίοδο συμμετοχής του σε προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Άγγελου Αναστασιάδη στο Ελατοχώρι, τον οποίο και έπεισε για τις ικανότητες του. Παρ’ όλα αυτά στη συνέχεια μετατέθηκε στην Κ20 της ΑΕΛ, ώστε να πάρει παιχνίδια και να διαφανεί αν έχει τις προϋποθέσεις να αγωνιστεί με την αντρική ομάδα, στο υψηλό επίπεδο της Super League.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με τον πρώην στράικερ των τμημάτων υποδομής της Γουλβς (2011-15) και της Σλοβακικής Κοσίτσε (2015-16), να μένει ελεύθερος, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται απ’ την Λάρισα, και επομένως να ψάχνει τον νέο σταθμό της καριέρας του, που κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι η Δόξα Προσκυνητών. Η πληροφόρηση για κοινή συνεναίση διαζύγιο με την ΑΕΛ, δεν είναι διασταυρωμένη, πάντως είτε πρόκειται για ελεύθερη μεταγραφή, είτε για δανεισμό απ’ τους βυσσινί, οπωσδήποτε πρόκειται για μία κίνηση, που αν ολοκληρωθεί, θα προκαλέσει αίσθηση.

Ο Κεϊτά φέτος με την Κ20 της ΑΕΛ, αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια, σημειώνοντας 5 τέρματα.

Share it