Search

Προς αναβολή το παιχνίδι του Εχίνου με την Θαλασσιά για το Κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης

Αδύνατο μοιάζει να διεξαχθεί την Τετάρτη ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης μεταξύ του Εχίνου Σπορ και της Αναγέννηση Θαλασσιάς, μια και το γήπεδο του Εχίνου είναι γεμάτο χιόνι.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στην κεντρική φωτογραφία το γήπεδο είναι γεμάτο χιόνι, ενώ και με το νέο κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται θεωρείται δεδομένο όχι μόνο πως δεν θα λιώσει το χιόνι αλλά θα γίνει ακόμη χειρότερη η κατάσταση του γηπέδου.

Κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί την Τρίτη με την επίσημη ανακοίνωση απο την ΕΠΣ Ξάνθης, σε αντίθεση με την δεδομένη αναβολή του αγώνα στον Εχίνο δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα γίνει το ματς στο ΔΑΚ Ξάνθης μεταξύ της Ασπίδας και του Άρη Αβάτου καθώς μπορεί το γήπεδο να μην έχει χιόνι αλλά παραμένει αρκετά ταλαιπωρημένο απο την κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών. Πάντως αν οριστεί η κανονική διεξαγωγή του αγώνα και οι δύο ομάδες είναι θετικές στο να αγωνιστούν.

Τα χρονικά περιθώρια δεν πιέζουν την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης και για αυτό τον λόγο υπάρχει ηρεμία στο ζήτημα των αναβολών, με την Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου να παίρνει τις τελικές της αποφάσεις την Τρίτη οπού και θα ανακοινωθεί η αναβολή του αγώνα του Εχίνου αλλά και το τι μέλει γενέσθαι με την αναμέτρηση στο ΔΑΚ Ξάνθης.

Share it