Search

Καθάρισε 3-0 τον Έβρο Σουφλίου ο Φοίνικας στην Αλεξανδρούπολη (+pics)

Εύκολο τρίποντο απέσπασε ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης κόντρα στον Έβρο Σουφλίου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του ανατολικού ομίλου, του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, που διοργανώνει η ΕΣΠΕ Θράκης – Ανατολικής Μακεδονίας.

Το παιχνίδι της Κυριακής, μεταξύ των ομάδων του Γιώργου Ανδραβίζου και του Παναγιώτη Τσιακμάκη, ήταν αυτό που ολοκλήρωσε την 6η αγωνιστική και πρώτη του δεύτερου γύρου. Όπως και στο ματς της ΑΕ Κομοτηνής με τον Άθλο Ορεστιάδας, που δεν σημειώθηκε έκπληξη, έτσι και στο Μ. Παρασκευόπουλος, όπως αναμενόταν τα κορίτσια του Φοίνικα, ήταν αυτές που πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το πρώτο σετ πήγε στην πλευρά των γηπεδούχων σχετικά εύκολα, όπως αποδεικνύει και το 25-11. Στην συνέχεια ο Έβρος εμφανίστηκε καλύτερος, δυσκολεύοντας στα επόμενα δύο σετ των Φοίνικα, όμως δεν κατάφερε κάτι άλλο πέραν τούτου, με τα κορίτσια του coach Ανδραβίζου να κατακτούν τα δύο επόμενα σετ με 25-20 και 25-22.

Ο Φοίνικας με τη νίκη του διατηρήθηκε στην τρίτη θέση και δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του να τον προσπεράσει. Οι νικήτριες θα ταξιδέψουν στο πλαίσιο της επόμενης αγωνισιτκής στην Ορεστιάδα για να αντιμετωπίσουν τον Αθλητικό Όμιλο, με τον Έβρο να ταξιδεύει επίσης στον Βόρειο Έβρο και την Ορεστιάδα, για να αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Άθλο.

Τα σετ: 

25-11, 25-20, 25-18

Συνθέσεις:

Φοίνικας Αλεξανδρούπολης (Ανδραβίζος): Μουσουνάκη, Χαντή, Σιρδάρη, Πολυζωίδου, Κούρτη, Κουρτίδου/ Παπακαρμέζη(λ)

Έβρος Σουφλίου (Τσιακμάκης): Πρεπούδη, Μίτσκα, Τάσιου, Γερουλίδου, Τσιαμίτα, Σαρδανίδου/ Κάλφα

Δείτε τις φωτογραφίες που απαθανάτισε ο φακός της Γιώτας Τσικάκη:

 

Share it