Search

Επιστρέφουν οι Γιουνές, Ντε Λούκας, Λισγάρας και Φλίσκας εκτός για να πάρει ανάσες ο Λουσέρο! Η αποστολή της Ξάνθης

Το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποίησε η ομάδα της Ξάνθης την τελευταία της προπόνηση στα γήπεδα του προπονητηρίου της, πριν τον πρώτο αγώνα της φάσης των “16” του θεσμού του Κυπέλλου.

Το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε θέματα τακτικής με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δίνει τις τελευταίες του οδηγίες πριν την αναμέτρηση της Τρίτης στο Xanthi FC Arena με τον ΟΦΗ (17:15).

Ο Ρουμάνος πήρε κανονικά στην αποστολή τους Χαμζά Γιουνές, Πάμπλο Ντε Λούκας, Κώστα Φλίσκα και Χρήστο Λισγάρα που εξέτισαν τις ποινές τους και υπολογίζονται κανονικά απο τον Λουτσέσκου, ενώ εκτός έμεινε ο Άντριαν Λουσέρο για να ξεκουραστεί απο τα συνεχόμενα παιχνίδια και ενόψει του σημαντικού αγώνα με την ΑΕΚ. Εκτός έμειναν επίσης οι τραυματίες Οκάν Χατζητερζόγλου, Πέτρος Ορφανίδης και Μανώλης Παπαστεριανός.

Αναλυτικά η αποστολή για τον αυριανό αγώνα: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Γουάλας, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Παπαγεωργίου, Σβάρνας, Ορφανίδης Λ., Καμαρά, Ντε Λούκας, Βασιλακάκης, Κώστας, Λάζιτς, Τριάδης, Σολτάνι, Γιουνές, Ράνος.

Share it