Search

Photos:100+ κλικ απο την κοπή της πίτας της ΕΠΣ Ξάνθης παρουσία υψηλών προσκεκλημένων και Γραμμένου!

Παρουσία του υποψηφίου προέδρου της ΕΠΟ, που έχει την στήριξη της ΕΠΣ Ξάνθης, και προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας Βαγγέλη Γραμμένου αλλά και των προέδρων των γειτονικών Ενώσεων Έβρου, Θράκης, Καβάλας και Δράμας πραγματοποιήθηκε σε ζεστό και όμορφο κλίμα η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης, που πραγματοποιήθηκε με το μυαλό όλων στο παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό.

Πέρα όμως απο τους Προέδρους των Ενώσεων και την παρουσία του κ. Γραμμένου το παρών έδωσαν ακόμη ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ξάνθη Νίκος Επιτρόπου και το μέλος της ΠΑΕ Γιώργος Μπερμπέρογλου, εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ,  εκπρόσωποι των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του ΑΟΞ, Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Βιστωνίδας-Δήμου Αβδήρων, Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Ξάνθης “Ο Δημόκριτος” , o  Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ξάνθης Γιώργος Μαραντάς αλλά και αρκετοί φορείς της Ξάνθης όπως εκπρόσωποι στρατού και αστυνομίας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Στέλιος Μωραίτης και ο Πρόεδρος του συλλόγου Αιμοδοτών Γιάννης Παπαχρόνης. Αλλά και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου όπως ο Βουλευτής με τους ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης, ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης, ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, και ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Λομβαρδέας που εκπροσώπησε τον Δήμαρχο.

Τον αγιασμό της πίτας τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων  ο οποίος για ακόμη μια φορά έδειξε τις γνώσεις του για το ποδόσφαιρο και την αγάπη του για αυτό, και ειδικά για την μεγάλη ομάδα του Νομού τον ΑΟΞ.

Εν συνεχεία ακολούθησε το βασικό κομμάτι της εκδήλωσης την οποία προλόγισε το Μέλος της ΕΠΣ Ξάνθης Αντώνης Κουτσουρλής και αμέσως μετά τον σύντομο λόγο του Προέδρου της Ένωσης Γιώργου Πανίδη, δηλαδή οι βραβεύσεις τριών ανθρώπων του ποδοσφαίρου που τίμησε η Ένωση. Αρχικά τιμήθηκε ο μεγαλομέτοχος του Ορφέα Ξάνθης Μπάμπης Χατζημεστής που παρέλαβε την τιμητική πλακέτα απο τα χέρια του Προέδρου της Ένωσης, εν συνεχεία τιμήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, προπονητής και νυν Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου που παρέλαβε την πλακέτα του απο τα χέρια του Αντιπροέδρου της Ένωσης Χρύσανθου Ζουρνατζίδη, ενώ τέλος τιμήθηκε ο γιατρός και παράγοντας του ΑΠΟΞ Μιχάλης Καλφίδης που παρέλαβε την τιμητική πλακέτα του απο τον υψηλό καλεσμένο της Ένωσης Βαγγέλη Γραμμένο.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας με πληθώρα κομματιών για όλους τους φορείς που βρέθηκαν στην εκδήλωση, πέρα απο τον καλεσμένων κόπηκαν επίσης κομμάτια για τους Διαιτητές, την Πειθαρχική Επιτροπή, τους γιατρούς που βρίσκονται στα γήπεδα, τις Μεικτές ομάδες αλλά και πολλών ακόμη.  Τυχερός της μεγάλης πίτας ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Γιάννης Παπαχρόνης.

Εν συνεχεία μοιράστηκαν πιτάκια για όλους τους συλλόγους ενώ παράλληλα  μοιράστηκαν 4 μπάλες και ένα άλμπουμ οπού περιλάμβανε όλα τα παιχνίδια και τα αποτελέσματα ανά ομάδα σε κάθε χρονιά συμμετοχής τους στα πρωταθλήματα, μια καταπληκτική δουλειά έργο των Μπάμπη Κυρλίδη και Βούλας Ελευθεράκη που εργάζονται στην Γραμματεία της Ένωσης.

Τυχεροί της βραδιάς που κέρδισαν μείωση τις τάξεις των παραβόλων συμμετοχής την επόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα ήταν για την Α1 ο Ηρακλής Ζυγού, στην Α2 για δεύτερη διαδοχική χρονιά η Κεσσάνη Ερασμίου, και στην Β’ επίσης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ξάνθης(ΑΠΟΞ), ενώ στην Γ’ κατηγορία το φλουρί έπεσε στον Απόλλων Διομήδειας. Μάλιστα η ομάδα του Ζυγού ήταν εις διπλούν τυχερή μια και κέρδισε και το δώρο προσφοράς του ΚΕΚ Δημόκριτος για εκπαίδευση και πτυχίο πληροφορικής αξίας 300ευρώ.

Σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης και σε όλους τους λόγους έγινε ειδική μνεία στην προσφορά των σωματείων που κρατούν ζωντανά τα χωριά και τις κοινότητες και κρατούν επίσης μακριά απο κακές επιρροές και καταχρήσεις τη νεολαία αυτών. Όπως και στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ξάνθη Χρήστο Πανόπουλο και την προσφορά του με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Παλαιμάχων ΑΟΞ Μπάμπης Χατζημεστής να καλεί όλους να στηρίξουν την μεγάλη ομάδα της πόλης, ενώ ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης κάλεσε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία και τα μέλη τους να πηγαίνουν στο γήπεδο και να στηρίζουν τον ΑΟΞ.

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ απο την κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης…

Share it