Search

Νέο μεταγραφικό χτύπημα απο τον Άρη Αβάτου που πήρε και τον Πασχαλάκη!

Σε ακόμη μια εντυπωσιακή μεταγραφική κίνησε προχώρησε ο πρωτοπόρος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης Άρης Αβάτου, που μετά τους Δόντσο και Ευθυμιάδη προχώρησε στην απόκτηση και του πρώην ποδοσφαιριστή τον ΑΟΞ  και Ορφέα, Χρήστο Πασχαλάκη.

Ο Πασχαλάκης ξεκίνησε την καριέρα του απο τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης, και μετά την μεγάλη επιτυχία του με την κατάκτηση του βραβείου της  Nike τον Φεβρουάριο του 2014 έγινε επαγγελματίας στην Ανδρική ομάδα της Ξάνθης, ενώ ήταν και αυτός που επιλέχτηκε από την εταιρία να παραδώσει την επίσημη εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Στην μεγάλη ομάδα της Ξάνθης ο Πασχαλάκης δεν πήρε ευκαιρίες και έμεινε ελεύθερος καταλήγοντας στον Παναργειακό, ενώ το καλοκαίρι επέστρεψε στην Ξάνθη για λογαριασμό του Ορφέα.  Παρότι ξεκίνησε εντυπωσιακά με τα “κιτρινόμαυρα” του Ορφέα ο Πασχαλάκης εν συνεχεία αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει απο την ομάδα.

Με αυτή την προσθήκη η ομάδα του Αβάτου ισχυροποιείται ακόμη περισσότερο μεσοεπιθετικά, με τον Κυριάκο Κετσιεμενίδη να έχει υπεροπλία εξαιρετικών ποδοσφαιριστών σε όλες τις θέσεις. Το σχετικό δελτίο της ομάδας του Αβάτου αναφέρει:

 

“ΠΙΣΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΝΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ .
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ.
ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ”

Share it