Search

Με το αριστερό μπήκε στο 2017 η Ροδόπη ’87 που ηττήθηκε απο την Προοδευτική Περάματος

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το 2017 η Ροδόπη ’87 που δεν κατάφερε να προβάλει σημαντική αντίσταση στην πολύ καλή ομάδα της Προοδευτικής Περάματος.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Περισκόπιο οι φιλοξενούμενες ήταν ανώτερες στο γήπεδο και με την συμπλήρωση 37′ λεπτών αγώνα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά της Νικοπούλου, ενώ στο 44′ η Ράπτη έκανε το 0-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Κομοτηνής προσπάθησε να μπει ξανά στο ματς όμως στο 59′ η Ντόκου έκανε το 0-3 που ήταν και το τελικό σκορ παρά τις προσπάθειες που υπήρχαν και απο τις δύο ομάδες

Αξίζει να σημειώσουμε μάλιστα πως η σκόρερ του τρίτου τέρματος της ομάδας των Ιωαννίνων τραυματίστηκε στην μέση και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κομοτηνής για να διαπιστωθεί περαιτέρω η κατάσταση της. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Σιμίδης με βοηθούς επίσης τους Στέλλα Χριστίδου και Χαράλαμπο Στρατούδη όλοι τους της ΕΠΣ Έβρου.

Ροδόπη 87 (Περιβολοπούλου) : Βαδάση, Κουφού, Χουτουριάδου, Μαυροπούλου, Γιαμπούρη, Ιωαννίδου (67’ Γεωργαντά), Γεωργοπούλου, Τσουκαλά (65’ Κακόψητου), Πατεράκη, Ζαχαριά, Περιβολοπούλου (78’ Αδάμου).

Προοδευτική  Περάματος (Ράπτης) : Υφαντή, Τσιούρη, Αρσένη (61’ Ασλανίδου), Λέντη, Νικολοπούλου, Παπαδημητρίου(Σαμουηλίδου), Ντόκου (75’ τραυματίστηκε ), Πελεκούδα, Ράπτη (71’ Μπισέλα), Μήττα, Σκούρου.

 

Share it