Search

Όλα όσα έγιναν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΣ ΑμεΑ Κότινος! (+photos)

Ένας σύλλογος με πολύπλευρες δραστηριότητες, που πραγματοποιεί σπουδαίο κοινωνικό και αθλητικό έργο, το αθλητικό σωματείο ΑμεΑ Κότινος , έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε γνωστό ξενοδοχείο, ενώ πραγματοποίησε επίσης την ετήσια Γενική Συνέλευση.  Η αίθουσα στην οποία φιλοξενήθηκε η εκδήλωση, κατακλύστηκε από κόσμο, γεγονός που αποδεικνύει πως ο ΚΟΤΙΝΟΣ, έχει διεισδύσει για τα καλά στις καρδιές και στις συνειδήσεις των Αλεξανδρουπολιτών.

Αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου, γονείς, προπονητές, μέλη του διοικητικού συμβουλίου, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, παραολυμπιονίκες, εκπρόσωπος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ατόμων με αναπηρίες, αλλά και απλός κόσμος, έδωσαν το παρόν για να τιμήσουν τους αθλητές, τις αθλήτριες αλλά και τους αφανείς και …. εμφανείς “ήρωες” της προσπάθειας ου συλλόγου.

Ο Ειρήναρχος Κεμανετζής , Αντιπρόεδρος του Κότινου, ανέλαβε την παρουσίαση της εκδήλωσης. Ο κ. Κεμανετζής, αφού ευχαρίστησε τους παρευρίσκοντες και ειδικά τα παιδιά, τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου, τα οποία εξήρε για την αγωνιστικότητά τους στον αθλητισμό αλλά και την ζωή, έδωσε τον λόγο στον Πρόεδρο, Γιάννη Τοπτσή.

Ο κ. Τοπτσής αναφέρθηκε στις αθλητικές επιτυχίες του συλλόγου το 2016, υπογραμμίζοντας παράλληλα και τις πολλές ακόμη δράσεις που πραγματοποιεί. Στη συνέχεια έθιξε το θέμα των ποικίλων ωφελειών που αποκομίζουν οι αθλητές και οι αθλήτριες, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως:   “Ο αθλητισμός, βοηθάει τα παιδιά, να κοινωνικοποιηθούν και να αναπτύξουν τις πνευματικές και σωματικές τους δεξιότητες”.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, κ. Δημήτρης Πέτροβιτς, εκπροσώπησε την Περιφέρεια στην εκδήλωση, και όταν κλήθηκε απ’  τον κ. Κεμανετζή να πάρει τον λόγο, το πρώτο πράγμα που επισήμανε ήταν ο διδακτικός χαρακτήρας που έχουν για όλους, οι προσπάθειες των παιδιών του Κότινου. Ο κ. Πέτροβιτς, συνέχισε λέγοντας: ” Τα άτομα με ειδικές δεξιότητες καταφέρνουν με το πάθος τους για ζωή και μετατρέπουν, τα ενδεχόμενα ελαττώματά τους, σε προτερήματα. Το ελάχιστο που έχω να πω είναι ένα μεγάλο “μπράβο”. Ως Περιφέρια Θα είμαστε κοντά στις προσπάθειές τους και ευχόμαστε ειλικρινά, να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και την ίδια ζέση”.

Ο Δημήτρης Καρυπίδης του ΟΦΘΑ και του Ηροδίκου Κομοτηνής, παρευρέθηκε στην εκδήλωση, όπως και ο Μιχάλης Ραγκούσης, Πρόεδρος του γειτονικού σωματείου του Ηροδίκου, αλλά και νεοεκλεγείς στο Δ.Σ. της Αθλητικής Ομοσπονδίας ατόμων με αναπηρίες, στην θέση του υπευθύνου των δημοσίων σχέσεων. Ο κ. Ραγκούσης, εξήγγειλε απ’  το βήμα μάλιστα, ένα σχέδιο δράσεων, της νέας διοίκησης της Ομοσπονδίας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι αθλητές και οι αθλήτριες που κατέγραψαν σημαντικές επιτυχίες μέσα στη σεζόν, αλλά και άνθρωποι με πολύτιμη προσφορά στον σύλλογο. Συγκεκριμένα, απ’ τους αθλητές τιμήθηκαν: η Κυριακίδου Μαρία(κολύμβηση), ο Ταλιαντζής Αθανάσιος (κολύμβηση), ο Πανταζίδης Τηλέμαχος(κολύμβηση) , ο Πεταλούδης Βάιος (κολύμβηση), ο Παπάζογλου Σταμάτιος(κολύμβηση) , ο Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος (στίβος), η Τιτόνη Αικατερίνη (στίβος) και ο Μόμτσος Ανδρέας (στίβος). Τέλος για την προσφορά τους, τιμήθηκαν οι κυρίες Καρακασίδου Φωτεινή και Μαρίνα Ρέπα.

Share it