Search

Με Κολοβό, αλλά χωρίς Τσακίρη ο Φαίακας Κέρκυρας στην Αλεξανδρούπολη για το ματς με τους Κύκλωπες

Παρών στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» και στον σημερινό (21/1, 20:00) αγώνα της 10ης αγωνιστικής του 20υ ομίλου της Α2 χάντμπολ των ανδρών ανάμεσα σε Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης και Φαίακα Κέρκυρας θα είναι ο παίκτης της ομάδας του Ιονίου Γιώργος Κολοβός.

Ο 19χρονος Κολοβός που αγωνιζόταν στην Άιντραχτ της Γερμανίας επέστρεψε στον Φαίακα και θα βοηθήσει πολύ την ομάδα του στο σημερινό ματς με τους Κύκλωπες. Αντίθετα, σύμφωνα με το corfusports.com στον Έβρο δεν ταξίδεψε η άλλη πολύ μεγάλη μεταγραφή των νησιωτών Δημήτρης Τσακίρης. Ο πολύπειρος πρώην διεθνής παίκτης του ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα Ελλάδος με το δικέφαλο της Θεσσαλονίκης, ενώ έχει σκοράρει 1100+ γκολ σε 200+ αγώνες πρωταθλήματος και παράλληλα είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις με 200+ τέρματα.

Με τα παραπάνω στοιχεία του παίκτη καταλαβαίνεται ότι μάλλον είναι καλό για τους Κύκλωπες αυτή η απουσία του Φαίακα, αλλά από την άλλη χάνεται μία ευκαιρία για να έρθει ένας παίκτης πολύ υψηλού επιπέδου στην Αλεξανδρούπολη…

Share it