Search

Ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού σε κάθε αγώνα μέχρι να εξοφλήσει η Καλλιθέα!

Ένας βαθμός από κάθε αγώνα που παίζει θα αφαιρείται από την Καλλιθέα από εδώ και στο εξής και όσο καθυστερεί να πληρώσει το πρόστιμο που της είχε επιβληθεί από την ΕΠΟ την περσινή σεζόν.

αφαίρεση βαθμών θα πληρώσει η Καλλιθέα την μη εξόφληση προστίμου που της είχε επιβληθεί από την ΕΠΟ από την περσινή σεζόν. Αυτό τουλάχιστον αποφάσισε η πειθαρχική επιτροπή.

Συγκεκριμένα πέρυσι μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τη Λαμία που είχε γίνει τον Οκτώβριο του 2015, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ είχε επιβάλει πρόστιμο ύψους 33.375 ευρώ στην Καλλιθέα η οποία προσέφυγε για να καταπέσει το πρόστιμο, αλλά το μόνο που πέτυχε ήταν να μειωθεί σε 29.502,80 ευρώ.

Ακόμα όμως δεν το έχει πληρώσει και για αυτό έγινε νέα δίωξη και η Πειθαρχική Επιτροπή αποφάσισε να αφαιρείται ένας βαθμός από κάθε παιχνίδι της Καλλιθέας, αρχής γενομένης από το αυτό της Κυριακής (22/1) με τον Αιγινιακό, μέχρι να εξοφληθεί η οφειλή.

Η σχετική απόφαση αναφέρει: “Επιβάλλει στην ΠΑΕ Καλλιθέα ποινή αφαίρεσης ενός (1) βαθμού ύστερα από κάθε επόμενο αγώνα της και για όσο χρόνο δεν εξοφλείται οφειλή 29.502,80 ευρώ από χρηματική ποινή (παράβαση των άρθρων 1, 2, 3, 4, 33 παρ. 1, 2, 5 εδ. ε΄, Πειθ. Κώδ. ΕΠΟ, αρ. 35 παρ. 1 ΚΑΠ Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων)».

Share it