Search

Με πολλά προβλήματα η αποστολή των Κ20 της Ξάνθης ενόψει Ολυμπιακού!

Με αρκετά σημαντικές απουσίες λόγω τιμωριών,τραυματισμών, της Εθνικής αλλά και των σημαντικών προβλημάτων της…μεγάλης ομάδας θα παραταχθεί το Σάββατο(12:00) στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Super League.

Βλέπεται ο Κώστας Προδρομίτης δεν μπορεί να υπολογίζει σε αρκετούς παίκτες πολλοί εξ’ αυτών και βασικοί στα περισσότερα παιχνίδια της ομάδας, όπως ο Πεταλωτής που είναι τιμωρημένος, ενώ στην Ρωσία με την Εθνική Νέων βρίσκεται ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Σε αυτά αν προσθέσουμε και 2-3 απουσίες λόγω τραυματισμών αλλά και το πιο σημαντικό την απουσία των νεαρών επαγγελματιών της ομάδας που λόγω των πολλών προβλημάτων με κάρτες και τραυματισμούς που έχει η μεγάλη ομάδα θα συμπεριληφθούν στην αποστολή της μεγάλης ομάδας.

Είναι χαρακτηριστικό πως επιστρατεύτηκαν και παίκτες των Κ17 της ομάδας για να συμπληρωθεί κανονικά η αποστολή.

Την αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό το Σάββατο στις 12:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη ορίστηκε να διευθύνει ο Ανδρέας Βλάχος με βοηθούς τους Γκοντά και Στάσης της ΕΠΣ Αν. Αττικής.

Share it