Search

“Πλήρωσε” το μπλακ άουτ στο τρίτο δεκάλεπτο η Ασπίδα που ηττήθηκε απο τον Ερμή Λαγκαδά!

Η κακή παρουσία σε άμυνα και επίθεση στο τρίτο δεκάλεπτο για την Ασπίδα Ξάνθης αποδείχτηκε πως ήταν αρκετή για να δώσει στον Ερμή Λαγκαδα μια πολύ σημαντική νίκη που δίνει ανάσα στους φιλοξενούμενους και φέρνει κοντά στις χαμηλές θέσεις την Ασπίδα με μία αγωνιστική να απομένει για το φινάλε του πρώτου γύρου.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες κοντά στο σκορ, εκτός των τελευταίων λεπτών που οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με το ισχνό προβάδισμα των 5 πόντων(39-44).

Στο τρίτο δεκάλεπτο ουσιαστικά ο Ερμής Λαγκαδά έπαιζε μόνος του, καταφέρνοντας με επι μέρους σκορ 7-25! να χτίσουν διαφορά +23πόντων(46-69) με το φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου. Στην τελευταία περίοδο οι παίκτες του Κώστα Ιωαννίδη με την ώθηση και του κόσμου του που γέμισε το κλειστό γυμναστήριο “Χριστίνα Χριστοδούλου” ήταν συγκινητική όχι όμως και αρκετή, με τους Ξανθιώτες να σημειώνουν επι μέρους σκορ 25-10 και το μόνο που κατάφεραν ήταν μειώσουν την διαφορά σε μονοψήφιο νούμερο.

Δεν υπάρχει καιρός για απογοήτευση στην Ξάνθη μια και ακολουθεί το κομβικό παιχνίδι με την ΧΑΝΘ στο Εύμοιρο, οπού όλοι στην Ασπίδα στρέφουν την προσοχή τους.

Δεκάλεπτα: 19-19, 39-44, 46-69, 71-79

Διαιτητές: Ελευθεριάδης-Παπαγεωργίου

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Ιωαννίδης): Μασμανίδης, Παπαδάκης 4, Γρούδος 11 (1), Τσιώγκας, Στεφανίδης 12 (2), Καραμπίνης, Τσιαβές 12 (1), Κουτσογιάννης 16, Ασημάκης 6, Παπαθανασίου, Μανδαλάκης 10, Πετς.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Share it