Search

Πάλεψαν αλλά δεν απέφυγαν την εντός έδρας ήττα απο την Πυλαία τα κορίτσια της Ασπίδας!

Παρότι ξεκίνησε καλά το ματς(4-1 στο 6) τα κορίτσια της Ασπίδας Ξάνθης δεν κατάφεραν να πετύχουν την πρώτη νίκη τους για το 2017, με την ομάδα της Πυλαίας να παίρνει το προβάδισμα το οποίο διατήρησε μέχρι και το φινάλε.

Η ομάδα της Ξάνθης ουσιαστικά πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο οπού τα κορίτσια της Πυλαίας πήραν διψήφια διαφορά πόντων. Στην τρίτη περίοδο οι παίκτριες του Νεδήμ Καρά Αχμέτ παρουσιάστηκαν τρομερά βελτιωμένες κατάφεραν να μειώσουν στους 3 στο 27′ όμως το ανέβασμα των φιλοξενούμενων τους έδωσε το προβάδισμα των 8(39-47) με το φινάλε της περιόδου. Στο τελευταίο δεκάλεπτο και παρά την προσπάθεια των κοριτσιών της Ασπίδας η ομάδα της Πυλαίας έβρισκε τις λύσεις στην πίεση της Ξανθιώτικης ομάδας φτάνοντας σε μια πολύ σημαντική νίκη για αυτήν.

Εχοντας προβάδισμα γύρω στους δέκα πόντους στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα η ΑΕ Πυλαίας επικράτησε με 54-64 στην Ξάνθη της Ασπίδας. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στους 3 στο 27ο λεπτό, αλλά άμεσα οι Θεσσαλονικιές ξαναπήραν διαφορά ασφαλείας. Σε εκείνο το σημείο αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή η Ζωγράφου.

Δεκάλεπτα: 8-18, 21-35, 39-47, 54-64

Διαιτητές: Γιαννούλης Αναστ.-Λάλα

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Καρά Αχμέτ): Μεχμέτ-Ουστά, Καραλίδου Σ. 11, Κουτρουβέλη, Καρακώστα 1, Παπαχρυσοβέργη 3, Καραλή 4, Σακουλάκη 9(1), Σαρβάνη, Σουλιώτη 17, Μαμαλίγκατζη 9(1), Καραλίδου Β. 2.

ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ (Λίτσου): Μητράγκα 1, Ζωγράφου 4, Πετρίδου 14, Γρηγοριάδου 4, Κοκκίνου 12, Βατσιτσίδου 15, Ζιβώνη, Καρατζά 1, Γαλιτσιάνου 13(2).

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρξει πλήρες φωτορεπορτάζ του αγώνα…

Share it