Search

Επενδύει στο μέλλον του με έναν πρωταθλητή Ελλάδας ο Ορφέας Ξάνθης που πήρε Θεοδωρίδη!

Σε μια εξαιρετική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης που ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου μεσοεπιθετικού Κώστα Θεοδωρίδη απο την ομάδα της Βιστωνίδας.

Ο ταλαντούχος νεαρός μεσοεπιθετικός μέλος της πρωταθλήτριας Ελλάδας Κ17 της Ξάνθης πριν τρία χρόνια, μετά απο αρκετά χρόνια στα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης αποχώρησε το καλοκαίρι για να επιστρέψει εκεί απ’ όπου ξεκίνησε το ποδόσφαιρο την ομάδα της Βιστωνίδας, και μετά απο ένα εξαιρετικό εξάμηνο η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης προχώρησε στην απόκτηση του.

Όπως μάλιστα ορθά σημειώσει εύστοχα και στο δελτίο τύπου της η ομάδα του Ορφέα, πλέον έχει στο ρόστερ της τρία αδέρφια, καθώς μετά τα αδέρφια Βασίλη και Γιάννη Καραγκιόζη, και τους αδερφούς Λάζαρο και Γιώργο Μαυρόπουλο, έχει και τα αδέρφια Θεοδωρίδη καθώς ως γνωστόν ο Κώστας είναι αδερφός του αμυντικού του Ορφέα απο το καλοκαίρι Χαράλαμπου.

Αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφή που ολοκληρώνει η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης μετά την  επιστροφή του Χίντ Ιμέρ που αποκτήθηκε απο την ομάδα του Άρη Αβάτου.

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει: “ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΡΟΓΚΙΟΖΗ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΛΕΛΦΟΙ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ Ο ΟΡΦΕΑΣ ΕΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΕΚΑ ΟΚΤΑΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Α Ο ΒΙΣΤΩΝΙΔΟΣ”

Share it