Search

Δεν τα κατάφερε η Εθνική Νέων του Παπάζογλου, το Σάββατο θα παίξει για την τρίτη θέση!

Δεν κατόρθωσε να προκριθεί στον τελικό του 29ου τουρνουά «Βαλεντίν Γκρανάτκιν» η Εθνική Νέων καθώς στον ημιτελικό της διοργάνωσης ηττήθηκε 1-2 από το Καζαχστάν. Ως αλλαγή πέρασε στο παιχνίδι με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Εβρίτης αμυντικός της ομάδας Νέων της Ξάνθης.

Η Εθνική Νέων βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ του Οράλ στο 18ο και 49ο λεπτό, και παρά το γεγονός ότι η αντίπαλός της έπαιζε με δέκα παίκτες από το 42ο λεπτό λόγω αποβολής του Παϊρούζ και κατάφερε να μειώσει σε 1-2 με τον Τζοβάρα στο 58ο λεπτό, δεν μπόρεσε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

Η Εθνική θα παίξει πλέον για τις θέσεις 3-4 με τον ηττημένο που άλλου ημιτελικού (Ρωσία-Αγία Πετρούπολη) το Σάββατο 21/1/2017 και ώρα 14:30 Ελλάδας.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιάννης Γκούμας): Τσιφτής, Μπούσης (55′ Χατζησταύρος), Μανωλάκης (46′ Παπάζογλου), Νταλακούρας (55′ Νουκάρης), Παπαδογιωργάκης, Πετράκης (40′ Ταμπάς), Χατζηδίμπας, Τσίνγκος (55′ Δημητρούλας), Καμπετσής, Κωστανάσιος (75′ Αναστόπουλος), Τζοβάρας.

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ (Αλεξάντερ Κουζνέτσοφ): Ουστιμένκο, Άμανζχολ, Μπατιρκάνοφ, Κουζνέτσοφ, Κισιαπόφ, Καν (69′ Αστάνοφ), Οράλ, Περούζ, Σιγιούνοφ (90′ Τρσουνμπέι), Ζακσιλίκ (69′ Σκβορτσόφ), Σεϊνταχμέτ.

Share it