Search

Ανοίγει τον δρόμο για τελικό στην Ξάνθη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός που καλεί την ΕΟΚ «Να γίνει ο τελικός στη βόρεια Ελλάδα»!

Να γίνει ο τελικός στη βόρεια Ελλάδα προτείνει με επίσημη ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός. Παράλληλα η “πράσινη” ΚΑΕ, στην ανακοίνωσή της, επίσης υπογραμμίζει πως περιμένει την συμπληρωματική έκθεση των διαιτητών, αλλά και την παρέμβαση του Αθλητικού Εισαγγελέα και του Υφυπουργού Αθλητισμού για την «αναίτια επίθεση οπαδών του Ολυμπιακού στη φυσούνα και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, αλλά κυρίως μετά τη λήξη του αγώνα».

Πάντως, το «τριφύλλι» ευχαρίστησε την ΚΑΕ Ολυμπιακός για την άψογη φιλοξενία στην αποστολή, ενώ κατέθεσε πρόταση ώστε να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου με τον Άρη στη βόρεια Ελλάδα, μειώνοντας ουσιαστικά τις πιθανότητες της επιλογής του Ηρακλείου ανεβάζοντας παράλληλα αρκετά αυτές των Λάρισα, Κοζάνη και φυσικά της Ξάνθης!

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΚΑΕ ΟΣΦΠ για την άψογη φιλοξενία στην αποστολή μας.

Καταδικάζουμε, όμως, την αναίτια επίθεση οπαδών του Ολυμπιακού στη φυσούνα και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, αλλά κυρίως μετά τη λήξη του αγώνα. Περιμένουμε με ανυπομονησία τη συμπληρωματική έκθεση των διαιτητών αλλά και την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του Αθλητικού Εισαγγελέα και του Υφυπουργού Αθλητισμού για όλα τα παραπάνω.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να προτείνουμε ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας να πραγματοποιηθεί στη βόρεια Ελλάδα, διότι έχει να γίνει πολλά χρόνια εκεί και ως γνωστόν η βόρεια Ελλάδα έχει πολλούς μπασκετόφιλους”.

Share it