Search

Φιλική νίκη του Αβάτου επί των Νέων της Ξάνθης στα Πηγάδια!

Φιλική νίκη με 3-1 επί της ομάδας Νέων της ΠΑΕ Ξάνθης σημείωσε το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο των Πηγαδίων ο Άρης Αβάτου.

Η ομάδα του Αβάτου ήταν αρκετά καλή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, και παρά το γεγονός πως λόγω των αναβολών έχει αρκετό διάστημα να δώσει επίσημο παιχνίδι. Εν αντιθέσει με την ομάδα Κ20 της Ξάνθης που παρατάχθηκε με απουσίες και έδειξε εμφανώς επηρεασμένοι απο την αγωνιστική απραξία.

Οι παίκτες του Κυριάκου Κετσιεμενίδη  προηγήθηκαν με 0-1 στο ημίχρονο χάρις σε τέρμα του Πάρη Κοτόπουλος ενώ με δύο τέρματα του Γιάννη Βασιλειάδη στο δεύτερο μέρος έκαναν το 0-3, για να διαμορφώσει στο φινάλε το τελικό 1-3 για την Ξάνθη ο Εγιούπ Χατζηχασάνογλου που είχε περάσει στο παιχνίδι δέκα λεπτά νωρίτερα.

Για την ομάδα Νέων της Ξάνθης αγωνίστηκαν οι: Σαββίδης, Χασάνογλου, Βαφειάδης, Ψεμματάς, Παπαδόπουλος, Τσάπαρης, Τσέλα, Καπτέλι, Ιωσηφίδης, Καλογιάννης και Σαμπανίδης. Ενώ ως αλλαγή πέρασαν στο παιχνίδι οι Τενεκές, Χαντζής, Τζιβανόπουλος, Καλαϊτζίδης, Φιλιππίδης και Χατζηχασάνογλου

Για την ομάδα του Άρη Αβάτου αγώνιστηκαν οι: Αμουτζάκης, Μελισσόπουλος Μ., Δασκαλάκης, Κουτσούμπας, Παπαδιώτης, Σουκρήογλου, Βασιλειάδης Γιωργ., Ταχτσίδης, Κοτόπουλος, Λαζαρίδης και Ξανθόπουλος. Ενώ ως αλλαγή πέρασαν στο ματς οι Βασιλειάδης Γιανν., Βαρελάς, Ντουμπάν και Μιχαηλίδης.

Share it