Search

Και τρίτο παίκτη με παρουσία στους Προσκυνητές απέκτησε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου!

Και τρίτη μεταγραφή απο παίκτη που έχει φορέσει την φανέλα της Δόξας Προσκυνητών ολοκλήρωσε κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου που απέκτησε τον Γιάννη Κορωνάκη.

Έτσι μετά τους Βιόπουλο και Γιαννακιτσίδη η ομάδα του Ιάσμου δείχνοντας τις υψηλές της βλέψεις έκανε δικό της και τον Χανιώτη γκολκίπερ Γιάννη Κορωνάκη τον οποίο απέκτησε με την μορφή δανεισμού απο τους περσινούς πρωταθλητές της ΕΠΣ Θράκης.

Ο φοιτητής του ΤΕΦΑΑ, Κορωνάκης με παρουσία στον Ορφέα Στρύμης αποκτήθηκε απο την Δόξα που πίστεψε στο ταλέντο του όμως η παρουσία του εξαιρετικού Πέρτσα δεν έδωσε την ευκαιρία στον νεαρό γκολκίπερ να πάρει χρόνο συμμετοχής και έτσι παίκτης και προπονητής των Προσκυνητών επέλεξαν πως είναι καλύτερο για τον Κορωνάκη να πάει σε κάποια άλλη ομάδα για να παίξει.

Η ομάδα του Ιάσμου κινήθηκε εξ’ αρχής δυναμικά και παρά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων τον έπεισε να συνεχίσει τον Μέγα Αλέξανδρο και να βοηθήσει και αυτός τον ιστορικό σύλλογο στην μάχη του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.

Share it