Search

Βασικός ο Θυμιάνης στη νίκη της Εθνικής με Κόσοβο πριν τον “τελικό” με Μαυροβούνιο

Φιλική νίκη με 1-0 πέτυχε η Εθνική Παίδων που βρίσκεται στην Τουρκία για το Aegean Cupe κόντρα στο Κόσοβο, με την ευκαιρία του ρεπό που είχαν οι δύο ομάδες.

Το γκολ της νίκης της Εθνικής μας πέτυχε ο Βρακάς στο 51′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ενώ σε όλο το ματς αγωνίστηκε ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης(με το νούμερο 9) της Ξάνθης.

Χαρακτήρα τελικού αποκτά το παιχνίδι της Εθνικής μας με το Μαυροβούνιο την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, με τους παίκτες του Βασίλη Γεωργόπουλου να παίζουν για δύο αποτελέσματα μετά την ήττα του Μαυροβούνιου απο την Ουκρανία με 4-1. Μετά απο δύο αγωνιστικές η Εθνική μαζί με την Ουκρανία έχουν απο 3 βαθμούς ενώ χωρίς βαθμό είναι το Μαυροβούνιο.

Στον άλλο όμιλο η Τουρκία εξασφάλισε την πρόκριση της στον τελικό της διοργάνωσης καθώς μετά το Κόσοβο κέρδισε και την Σλοβακία.

ΕΛΛΑΔΑ: Βενετικίδης- Γκοτζαμανίδης (41′ Μαρτίνης), Βουτσάς, Βρακάς (51′ Σερπέζης), Γεωργαντής (62′ Πουρναράς), Δόσης (62′ Αλεξανδρόπουλος), Θυμιάνης, Καραγιάννης, Λιάβας, Ορκάς (51′ Κωτσόπουλος-Θεοδωρόπουλος), Σταμάτης (62′ Μαυρουδής).

Share it