Search

Διπλό “ηχηρό” μεταγραφικό χτύπημα απο την Δόξα Δράμας!

Στην ολοκλήρωση δύο πολύ σημαντικών μεταγραφών προχώρησε η Δόξα Δράμας, που έκανε δικούς της δύο ποδοσφαιριστές με παρουσία στην Super League.

Πιο συγκεκριμένα οι “μαυραετοί” απέκτησαν τον Δημήτρη Τόσκα, με παρουσία σε ομάδες όπως ο Ηρακλής, ο Πανιώνιος ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Βοσνιακή Ζελέσνιτσαρ.

Ενώ η ομάδα της Δράμας ανακοίνωσε την απόκτηση του Κωστα Παναγιωτίδη που έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των ΠΑΟΚ, Βέροια, Πανιώνιο, Απόλλων Καλαμαριάς ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην διεκδικήτρια της πρώτης θέσης απο την ομάδα της Δράμας ομάδα της ΑΠΕ Λαγκαδά.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις, αρχικά για τον Δημήτρη Τόσκα και εν συνεχεία για τον Κώστα Παναγιωτούδη:

«Ο ΓΣ Δόξα Δράμας, ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Τόσκα. Ο 25χρονος παίκτης των «μαυραετών» γεννήθηκε στις 13 Μαρτίου του 1991. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Κ-20 του Πιερικού , ενώ αργότερα βρέθηκε και στην ανδρική ομάδα του Πιερικού. Έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν μετά τον Πιερικό, στην Π.Α.Ε.Ε.Κερύνειας, στον Πανιώνιο, στον Ηρακλή Θεσ/νίκης,στον Π.Α.Σ. Λαμίας,ενώ τελευταία του ομάδα, ήταν Βοσνιακή Ζελέζνιτσαρ. Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Τόσκα στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.»

«Ο ΓΣ Δόξα Δράμας, ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Παναγιωτούδη. Ο 22χρονος παίκτης των «μαυραετών» γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 1994. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Κ-20 του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, ενώ αργότερα βρέθηκε και στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ. Έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν μετά τον ΠΑΟΚ, στον Πανιώνιο, στη Βέροια, στον Απόλλων Καλαμαριάς, ενώ τελευταία του ομάδα, ήταν η ΑΠΕ Λαγκαδά. Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο Παναγιωτούδη στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.»

Share it