Search

Χωρίς δύο η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι με την Ξάνθη!

Ειδικών συνθηκών ήταν η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι με την Ξάνθη, αφού για δεύτερη μέρα οι Ηπειρώτες αναγκάστηκαν να κάνουν προπόνηση σε κλειστό χώρο. Αυτή τη φορά πήγαν στο ΕΑΝΚΙ Λιμνοπούλας και το πρόγραμμα περιελάμβανε παιγνιώδεις ασκήσεις με μπάλα. Άπαντες έκαναν κανονικά με εξαίρεση τους δύο τραυματίες, Μπέριο και Λίλα.

Οι δυο τους έμειναν τελικά χάνουν οριστικά το ματς με την Ξάνθη, αφού ανακοινώθηκε από την Παρασκευή (13/1) η αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου (14/1) για την Ξάνθη και θα κάνει εκεί την τελευταία της προπόνηση.

Συγκριτικά με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Πετράκης έχει στη διάθεσή του τον Κόντε και τον Ζάιρο, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του σε ένα ματς που δεν είχε και δικαίωμα συμμετοχής, και έτσι μεσοεπιθετικά οι λύσεις είναι και πάλι πολλές. Κανονικά υπολογίζεται και ο Γαρουφαλιάς που έχει ξεπεράσει το μικροπρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Αναλυτικά η αποστολή απαρτίζεται από τους: Ακόστα, Κόντε, Μαμπούλου, Γαρουφαλιά, Γιάκο, Καρανίκα, Κοζορώνη, Κούτρη, Μιχαήλ, Ζάιρο, Πασχαλάκη, Περιστερίδη, Μπουκουβάλα, Ναδάλες, Βιδάλ, Σκόνδρα, Νικολιά και Τζημόπουλο.

ΘΥΜΊΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ 

Share it