Search

Ντεμπούτο με γκολ για τον Κατσαρό και φιλική νίκη των Προσκυνητών επί του Κοσμίου!

Με τον Πάρη Κατσαρό να σκοράρει στο ανεπίσημο ντεμπούτο του και να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του, η Δόξα Προσκυνητών σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Ενωσιακό γήπεδο “Γεώργις Παπαδριελής” επί του ΠΑΟΚ Κοσμίου σε ένα ιδιαίτερα δυνατό τεστ και για τις δύο ομάδες.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, παρά τον επιβαρυμένο απο την κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών αγωνιστικό χώρο, με εκατέρωθεν καλές στιγμές. Ο προπονητής των Προσκυνητών Γιάννης Κλειτσιώτης ήταν ικανοποιημένος απο την παρουσία των παικτών του που δημιούργησαν αρκετές καλές στιγμές ενώ πολύ καλή παρουσία είχαν και οι νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστές, με τον Πάρη Κατσαρό μάλιστα να είναι αυτός που πέτυχε το νικητήριο τέρμα για την ομάδα του.

Καλή παρουσία είχαν και οι παίκτες του Κοσμίου που ειδικά στο δεύτερο μέρος(35 λεπτά κάθε ημίχρονο) δημιούργησαν αρκετές καλές στιγμές, ενώ πολύ καλή εμφάνιση είχε και ο νεοαποκτηθείς κίπερ του ΠΑΟΚ Νίκος Δεληγιάννης. Με τον Γιώργο Δίγκα να μένει ικανοποιημένος απο την παρουσία της ομάδας του μια και το Κόσμιο αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις με τον κόουτς του ΠΑΟΚ να χρησιμοποιεί συνολικά 12 παίκτες.

 

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ( Γ. Κλειτσιώτης): Περτσάς, Σιδηρόπουλος (Καραγιαννίδης), Κελεσίδης, Κίτσος (32′ λ.τρ. Κασιώτης), Μόσχος, Λεφής, Δημητριάδης (Τρίχας), Δραγανίδης, Βάσκος(Κατσαρός), Ιωαννίδης, Καμζέλας (Σωμαράκης).

ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ( Γ. Δίγκας): Μπουτσακτσή (Δεληγιάννης), Τσαγκαλίδης, Ταμάμης, Κυπιρτόγλου, Πότσης, Αραμπατζής, Λεβέντελης, Ξενάκης, Αμέτ Ερκάν, Φλέγγας, Μορφακίδης.

Photo Credit:Rodopisports

Share it