Search

Διπλή αναβολή στην Football League! Δεν θα γίνουν τα παιχνίδια σε Εύοσμο και Καρδίτσα

Με την αναμέτρηση Αγροτικός Αστέρας – Άρης επρόκειτο ν’ ανοίξει η αυλαία στη 10η αγωνιστική της Β’ Εθνικής. Οι σαββατιάτικες (15/01) καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Βόρεια Ελλάδα όμως, και ιδιαίτερα τη Θεσσαλονίκη επηρεάζουν τα γήπεδα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί εκείνο του Ευόσμου, όπου ο αγωνιστικός χώρος σκεπάστηκε πλήρως από χιόνι. Ο διαιτητής προχώρησε στη σχετική επιθεώρηση του τερέν και φυσικά αποφασίστηκε αναβολή της αναμέτρησης.

Αναβολή είχαμε όμως και στο παιχνίδι της Αναγέννησης Καρδίτσας με τα Χανιά, καθώς το γήπεδο της Καρδίτσας παραμένει σκεπασμένο με χιόνι και πάγο, με συνέπεια να είναι αδύνατο να παιχτεί ποδόσφαιρο. Έτσι η Football League ανακοίνωσε την αναβολή του προγραμματισμένου για το μεσημέρι της Κυριακής αγώνα για τη δέκατη αγωνιστική.

Η σχετική ανακοίνωση: «Αναβάλλεται ο αγώνας μεταξύ των ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ (Κυριακή 15/01/2017 και ώρα 14:00), μετά από έγγραφο αίτημα της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και της ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, λόγω πυκνής χιονόστρωσης και πάγου στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού γηπέδου Καρδίτσας».

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE

Share it