Search

Ο Εθνικός Κοζάνης στον δρόμο της ΟΦΝ Ιωνίας της Μάγδας Κεπεσίδου στα προημιτελικά του Κυπελλου

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος η κλήρωση του 2ου γύρου αλλά και οι διασταυρώσεις  του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών.

Εκεί η ΟΦΝ Ιωνίας της Εβρίτισσας Μάγδας Κεπεσίδου μετά την σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ, όχι στον τελικό πως συνέβαινε τα δύο τελευταία χρόνια, πήρε “εκδίκηση” απο την ομάδα της Θεσσαλονίκης για τον περσινό τελικό και πλέον μοιάζει ως ένα απο τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου όπως συνέβη δύο χρόνια πριν. Άλλωστε η ομάδα της ¨Κέπε” έχει μεγάλο παρελθόν στο Κύπελλο καθώς μπορεί να έχει κατακτήσει τον τίτλο τρεις φορές ωστόσο αξίζει να σημειώσουμε πως έχει δώσει το παρών σε 10 τελικούς απο τους οποίους μάλιστα οι εφτά είναι μέσα στην τελευταία οκταετία(μόνο το 2014 δεν έπαιξε τελικό)!

Για να το καταφέρει βέβαια αυτό η Νέα Ιωνία θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσει το εμπόδιο του Εθνικού Κοζάνης που αγωνίζεται στον δεύτερο όμιλο της Α2 Γυναικών. Και εν συνεχεία το μεγάλο εμπόδιο ενός εκ των Πανόραμα η Φίλιππο Βέροιας που θα βρει μπροστά της στα ημιτελικά.

Η Πυλαία που κέρδισε στο φινάλε τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης θα αντιμετωπίσει τον ΓΑΣ Καματερού, στο ζευγάρι των ομάδων της Α2, με το νικητή να βρει μπροστά του έναν εκ των Φιλώτα Φλώρινας η Αναγέννηση Άρτας με ξεκάθαρο φαβορί.

Τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ με τους προημιτελικούς να έχουν οριστεί για τις 28-29 Ιανουαρίου.

Ακολουθούν τα ζευγάρια των προημιτελικών και οι διασταυρώσεις στο Φάιναλ Φορ:

Τα ζευγάρια των προημιτελικών (28-29 Ιανουαρίου 2017)
HONDA Πανόραμα- Φίλιππος Βέροιας
ΓΑΣ Καματερού- ΑΕΣΧ Πυλαίας
Φιλώτας Φλώρινας- Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας
Εθνικός Κοζάνης- ΟΦΝ Ιωνίας

Οι διασταυρώσεις για το Φάιναλ Φορ (18-19 Φεβρουαρίου 2017)
HONDA Πανόραμα ή Φίλιππος Βέροιας – Εθνικός Κοζάνης ή ΟΦΝ Ιωνίας
ΓΑΣ Καματερού ή ΑΕΣΧ Πυλαίας – Φιλώτας Φλώρινας ή Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας

Share it