Search

Μια προσθήκη και τρεις αποχωρήσεις απο την ΑΠΕ Λαγκαδά ενόψει Ορφέα Ξάνθης!

Κινητικότητα επικρατεί στις τάξεις της ΑΠΕ Λαγκαδά στο πρώτο μισό της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και ενώ είμαστε δύο στροφές πριν το φινάλε του πρώτου γύρου για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η προσεχής αντίπαλος του Ορφέα την Κυριακή(15:00, γήπεδο ΑΟΞ) τα έχει πάει περίφημα μέχρι τώρα έχοντας σε 12 παιχνίδια που έχει δώσει 28 βαθμούς(9 νίκες, 1 ισοπαλία,2 ήττες), μόλις δύο κάτω απο την πρωτοπόρο Καλαμαριά που ωστόσο έχει ένα ματς περισσότερο απο την ομάδα του Λαγκαδά.

Η ΑΠΕΛ προχώρησε σε μια ιδιαίτερα σημαντική μεταγραφή κάνοντας δικό της τον Γιώργο Σκαθαρούδη. Ο 25χρονος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του απο την ομάδα Νέων της Βέροιας ενώ αγωνίστηκε επίσης στις: Αναγέννηση Γιαννιτσών, Ζάκυνθος, Τύρναβος, Αχαρναϊκός, Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αντίθετο δρόμο απο αυτόν τον Σκαθαρούδη ακολούθησαν ο Κώστας Παναγιωτούδης που θα συνεχίσει στην Δόξα Δράμας, ο Κώστας Καρασασταύρου που πήρε μεταγραφή για τον Άρη Καβαλαρίου, αλλά και ο Πλάτων Καρακατσάνης γνωστός απο το πέρασμα του απο την Ξάνθη που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλων Λάρισα.

 

 

Share it