Search

Επιστρέφει στην ΚΕΔ σε νέο πόστο ο Καλύβας που θα ορίζει τους διαιτητές σε Γ’ Εθνική και Αναπτυξιακά πρωταθλήμα

Την ευθύνη για τον ορισμό διαιτησιών στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής  αλλά και  στα Αναπτυξιακά πρωταθλήματα θα έχει από εδώ και στο εξής ο Δημήτρης Καλύβας, ο οποίος τοποθετείται στο πλευρό του Σταύρου Τριτσώνη και του Μιχάλη Κουκουλάκη, για να ολοκληρωθεί με αυτό τον τρόπο η τριάδα που συνθέτει την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ.

Πρόκειται για απόφαση που πήρε κατά τη σημερινή της συνεδρίαση «σε πλήρη σύνθεση» η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ομοσπονδίας, «κατόπιν σχετικής οδηγίας της ΦΙΦΑ» όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση. Παράλληλα, ο κ. Καλύβας θα έχει την ευθύνη και των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, στα οποία παραμένει ως συνεργάτης ο Νίκος Ιωσηφόγλου.

Αξίζει να αναφερθεί πως το όνομα του νέου υπεύθυνου για τους ορισμούς στην εθνική ερασιτεχνική κατηγορία είχε απασχολήσει τον Νοέμβριο το φίλαθλο κοινό με την αποχώρησή του από την ΚΕΔ μετά την πρόσφατη στοχοποίηση του Γιώργου Μπίκα, αλλά και το καλοκαίρι όταν ο ίδιος είχε δεχθεί επίθεση από αγνώστους έξω από το δημοτικό στάδιο Φυλής.

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

“Εντάσσεται στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ο κ. Δημήτρης Καλύβας, κατόπιν σχετικής οδηγίας της ΦΙΦΑ.

Ο κ. Καλύβας θα έχει την ευθύνη της Γ΄ Εθνικής και των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων.

Συνεργάτης της ΚΕΔ για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα παραμένει ο κ. Ιωσηφόγλου.”

Share it