Search

“Γολγοθάς” το ταξίδι της Εθνικής του Β. Αραμπατζή που δεν έφτασε στα Φερόε! Διανυκτέρευση στην Δανία

Tο έτσι και αλλιώς μακρινό και κοπιαστικό ταξίδι στα Νησιά Φερόε, εξελίσσετε σε ακόμη δυσκολότερο για την Εθνική Ανδρών του Εβρίτη Βαγγέλη Αραμπατζή, καθώς παρότι ξεκίνησε στις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης από το ξενοδοχείο όπου διέμενε στην Αθήνα, εντούτοις μετά από 20 και πλέον ώρες δεν έχει κατορθώσει να φτάσει στον τελικό προορισμό της!

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν κατάφερε να «πετάξει» από
Κοπεγχάγη για Τόρσαβν -όπου και θα διεξαχθεί (13-15/1) ο προκριματικός όμιλος του EURO 2020- λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στα Νησιά Φερόε.

Ανεμοστρόβιλος υψηλής έντασης και χιονοθύελλα έπληξαν το σύμπλεγμα των Νησιών το απόγευμα της Πέμπτης με αποτέλεσμα η πτήση της «Γαλανόλευκης» να καθυστερήσει αρχικά για περίπου μία ώρα και στην συνέχεια να ματαιωθεί.

Η Εθνική Ανδρών θα διανυκτερεύσει στην πρωτεύουσα της Δανίας και αν όλα πάνε καλά θα αναχωρήσει με την πρώτη πρωινή πτήση (06:15) με την ελπίδα ότι θα καταφέρει αυτή την φορά να φτάσει στον τελικό προορισμό της, το Τόρσαβν.

Χαρακτηριστικό της κακοκαιρίας είναι ότι η Εθνική Κύπρος αποκλείστηκε στο ξενοδοχείο που έχει προγραμματιστεί να μείνει και η Ελλάδα, χάνοντας την απογευματινή προπόνηση, αφού η κυκλοφορία στους δρόμους απαγορεύτηκε! Είναι χαρακτηριστική άλλωστε και η φωτογραφία που βλέπεται που είναι η κατάσταση των καιρικών συνθηκών που βρίσκονται τα Νησιά Φερόε.

Share it