Search

“Βόμβα” στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης! Αποχωρεί η Ένωση Ασωμάτων

Δεν ξεκινά ιδανικά το 2017 για την ΕΠΣ Θράκης, καθώς μετά τις αναβολές λόγω καιρού επί δύο συνεχόμενες εβδομάδες ακόμη μια αρνητική είδηση έρχεται να προστεθεί σε αυτά, καθώς μια εκ των ομάδων που μετέχουν στην Α1 κατηγορία αλλά και στα προημιτελικά του Κυπέλλου αποχώρησαν!

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει η εφημερίδα “Περισκόπιο” η Ένωση Ασωμάτων αποχώρησε απο το πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης, καθώς όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι δυσκολίες που αντιμετώπιζε τελευταία η ομάδα φάνηκε πως ήταν “βουνό” και έτσι οι ιθύνοντες του συλλόγου πήραν την δύσκολη απόφαση να δηλώσουν παραίτηση απο την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Έτσι πλέον όλοι οι παίκτες του συλλόγου βρίσκονται σε αναζήτηση νέας ομάδας, ενώ όσον αφορά το πρόγραμμα της Α’ κατηγορίας πλέον με 11 ομάδες να έχουν απομείνει θα υπάρχει και ρεπό στο πρόγραμμα για όποια ομάδα έχει να αντιμετωπίσει την Ένωση. Να θυμίσουμε πως οι περσινοί πρωταθλητές της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης μετά απο 12 αγωνιστικές βρισκόταν στην 11η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς και αναμφίβολα αυτή η αποχώρηση επηρεάζει αρκετά τα δεδομένα στην κατηγορία κυρίως στην μάχη της παραμονής.

Πιο ξεκάθαρα τα πράγματα στο Κύπελλο της ΕΠΣ Θράκης, καθώς η Ένωση στο πρώτο ματς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ηττήθηκε με 7-1 απο την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

Share it