Search

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα απο τον ΠΑΟΚ Κοσμίου που έκανε την έκπληξη με παίκτη που έπαιξε στον ΠΑΟΚ!

Τις δύο πρώτες μεταγραφές του για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου, που απέκτησε δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές, που είναι φοιτητές στην Κομοτηνή, με στόχο να τον ενισχύσουν στην προσπάθεια που καταβάλει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει η thrakikiagora.gr ο Γιώργος Δίγκας ξεκίνησε την ενίσχυση με τον τερματοφύλακα Νίκο Δεληγιάννη(φωτο) που πέρασε στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και πέρσι  άνηκε στη Βέροια στην SuperLeague. Επί μία εξαετία ήταν τερματοφύλακας στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, για να παραχωρηθεί εν συνεχεία στην Βέροια. Την φετινή αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε και αγωνιζόταν στην ΠΑΕ Ποντίων Βατολάκκου.

Η δεύτερη περίπτωση έχει να κάνει με τον κεντρικό αμυντικό Γιώργο Μητρούση που είναι από την Δράμα και είναι ήδη φοιτητής στην Κομοτηνή, αγωνίστηκε στον Πανδραμαϊκό ενώ πέρασε και από την ομάδα Κ-20 του Πανθρακικού.

Επόμενοι στόχοι η ενίσχυση στο χώρο του κέντρου που έχουν γίνει ήδη «βοληδοσκοπήσεις» και αναμένονται απαντήσεις τις επόμενες μέρες….

Share it