Search

Οι πέντε Θρακιώτες διαιτητές και δημοσιογράφοι που ταξίδεψαν υπό δύσκολες συνθήκες στην Ξάνθη για την οριστική αναβολή του Κυπέλλου!

Μπορεί όλοι να συζητάμε για την πολύ μεγάλη ταλαιπωρία που υπέστησαν τόσο η ομάδα του ΟΦΗ που δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην Ξάνθη, όσο φυσικά και αυτοί της Ξάνθης που μέχρι τελευταία στιγμή περίμεναν μήπως και γίνει το παιχνίδι ωστόσο και άλλοι άνθρωποι υπέστησαν ανάλογη ταλαιπωρία με την μόνη διαφορά ότι αυτοί “αναγκάστηκαν” να ταξιδέψουν μέχρι την Ξάνθη.

Ο λόγος φυσικά για τους τέσσερις Θρακιώτες διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν την αναμέτρηση της Ξάνθης με τον ΟΦΗ, με τον διαιτητή του αγώνα Στέφανο Κουμπαράκη και τον πρώτο βοηθό του Αϊχάν Χούσκογλου να μεταβαίνουν στην πόλη της Ξάνθης απο την Κομοτηνή, και ο δεύτερος βοηθός Σπύρος Βασιλόπουλος και ο τέταρτος διαιτητής του αγώνα Γιώργο Κυριαζίδη απο τον Έβρο με ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες. Οι τέσσερις Θρακιώτες διαιτητές έκαναν την καθιερωμένη βόλτα στο χιονισμένο “Xanthi FC Arena” και ακολούθησαν την διαδικασία όπως ορίζει ο κανονισμός περιμένοντας τυπικά τους Κρητικούς και εν συνεχεία κλείνοντας το φύλλο αγώνα.

Βέβαια αν οι τέσσερις διαιτητές είχαν δύσκολο ταξίδι τι να πει και ο Ξανθιώτης στην καταγωγή ρεπόρτερ του Cosmote Sport, Κώστας Γκουντούλας που κλήθηκε να “βγάλει το φίδι απο την τρύπα”, και να ταξιδέψει στην πατρίδα του απο τις Σέρρες οπού διαμένει για να βγάλει ζωντανό λίνκ για την οριστική διακοπή του αγώνα. Ο Ξανθιώτης ρεπόρτερ εξαιρετικός στην δουλειά ταξίδεψε παρά τις αντίξοες συνθήκες στην Ξάνθη βρέθηκε στο Αρένα και πέρα απο την ζωντανή σύνδεση και την ενημέρωση του ρεπορτάζ της αναβολής πήρε και αποκλειστική συνέντευξη απο τον τιμ μάνατζερ της Ξανθιώτικης ΠΑΕ Γιώργο Κασναφέρη, ο οποίος του τόνισε πως παρά το χιόνι αν ο ΟΦΗ κατάφερνε να ταξιδέψει η Ξανθιώτικη ΠΑΕ είχε όλα τα μέσα σε ετοιμότητα για να μπορέσει το γήπεδο να είναι σε καλή κατάσταση και να διεξαχθεί κανονικά το ματς.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ:

Οριστική αναβολή του αγώνα της Ξάνθης με τον ΟΦΗ! Πότε θα γίνει το ματς

Η διευκρίνηση της ΕΠΟ σχετικά με την αναβολή του αγώνα της Ξάνθης με τον ΟΦΗ

Στους ρυθμούς του ΠΑΣ Γιάννενα μετά την…»αγγαρεία» με ΟΦΗ κινείται η Ξάνθη!

Στα «λευκά» ντύθηκε το Xanthi FC Arena των Πηγαδίων!

Το χρονικό της απίστευτης ταλαιπωρίας των παικτών του ΟΦΗ που κοιμήθηκαν στο αεροδρόμιο!

Share it