Search

Εντυπωσιακοί οι Παίδες της Ασπίδας που “σάρωσαν” την Ε.Κ. Ποταμουδιών

Με εντυπωσιακή και άνετη νίκη ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις  για το 2017 οι Παίδες της Ασπίδας Ξάνθης, που επικράτησαν εύκολα το Σάββατο στο κλειστό του Ευμοίρου της Ένωσης Ποταμουδίων με 80-16.

Η ομάδα της Ξάνθης δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο του αγώνα στην αντίπαλο της να πάρει “ανάσα” και με εντυπωσιακό ξεκίνημα και επι μέρους σκορ 24-3 την πρώτη περίοδο και 14-3 στην δεύτερη έφτασε να πάει στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο με +31 πόντους.

Αυτό όμως ήταν η αρχή για τους περσινούς πρωταθλητές Παίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, που έκαναν επίδειξη δύναμης στο δεύτερο ημίχρονο και παρά τις αρκετές δοκιμές και αλλαγές ήταν απολαυστικοί. Μάλιστα παρά το μεγάλο προβάδισμα έδειξαν την πειθαρχία τους κάνοντας ότι τους ζήτησε ο προπονητής της ομάδας στο τρίτο δεκάλεπτο σε επίθεση και άμυνα και με επί μέρους σκορ 19-1! ανέβασαν την διαφορά στο +49, και με πατημένο το γκάζι και στο τελευταίο δεκάλεπτο και επί μέρους σκορ 23-8 έφτασε στο εντυπωσιακό 80-16 και την διαφορά στα +64!

Για τους νικητές ξεχώρισαν οι Σμυρλόγλου, Χαραλαμπίδης και Παπαδόπουλος χωρίς όμως να υστερήσει κάποιος για την εντυπωσιακή ομάδα της Ασπίδας, που την ερχόμενη αγωνιστική θα αγωνιστεί στην Καβάλα κόντρα στον Ηρακλή Αγίου Ιωάννη.

Δεκάλεπτα: 24-3, 38-7(ημίχρονο), 57-8, 80-16(τελικό αποτέλεσμα)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Χρ. Βαχαρίδης – Αν. Κασαρτζίδης): Σμυρλόγλου 17(1,) Χαραλαμπίδης 12(1), Γάτος 4, Ριζάογλου 3, Καρανικολίδης 8, Αρβανιτάκης 5(1), Παυλάκης 4, Μπατιρίδης 4, Παπαδόπουλος 13, Παπαϊωάννου 4, Αρκουτζίδης 6, Αλεξιάδης

Share it