Search

Δεν πέταξε ούτε την Τετάρτη ο ΟΦΗ, ορατός ο κίνδυνος αναβολής του ματς με την Ξάνθη!

Η σφοδρή κακοκαιρία που έχει πλήξει την Βόρεια Ελλάδα έχει προκαλέσει προβλήματα στις πτήσεις με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να έχει μείνει καθηλωμένος στην Αθήνα.

Την Τρίτη (10/01) ακυρώθηκε η πτήση τόσο για Θεσσαλονίκη όσο και για Αλεξανδρούπολη, οι Κρητικοί παρέμειναν στην πρωτεύουσα, ωστόσο την ίδια τύχη είχε και η σημερινή πτήση που ήταν προγραμματισμένη στις 07:00.

Η νέα ακύρωση φέρνει ακόμη πιο κοντά την αναβολή του αγώνα στην Ξάνθη καθώς είναι προγραμματισμένος για το μεσημέρι (15:00), με τον ΟΦΗ να παραμένει ακόμα στην Αθήνα. Πάντως γίνονται προσπάθειες απο τους Κρητικούς να βρεθεί κάποια πιθανή πτήση ώστε να μπορούν να μεταβούν στην Θράκη είτε απο Θεσσαλονίκη είτε απο Χρυσούπολη, κάτι που πάντως θα ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο σύντομο διάστημα, και λόγω της ώρας έναρξης του αγώνα με τα δεδομένα πάντως να μην είναι υπέρ των Κρητικών. Οπότε αναμένουμε την επίσημη ενημέρωση απο την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και την όπως όλα δείχνουν αναβολή του αγώνα…

Θυμίζουμε ότι ήδη έχουν αναβληθεί οι αγώνες Λεβαδειακός-ΑΕΚ, Αρης-Ολυμπιακός και Λαμία-Ατρόμητος, όλοι για την φάση των “16” του Κυπέλλου.

Share it