Search

«Δεν έχω σκοπό να βλάψω τον Εθνικό, θέλω απλά να διασφαλίσω τα δεδουλευμένα μου»

Ο Θωμάς Δημητριάδης, ένα παιδί γέννημα – θρέμμα του Εθνικού, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, αναφορικά με την σημερινή εισήγηση της Επιτροπής της ΕΣΑΠ, για το θέμα της μη τήρησης του διακανονισμού του Εθνικού τόσο με τον ίδιο, όσο και με τον Τσέντα Ίλιτς, επισήμανε: «Δεν έχω σκοπό να βλάψω τον Εθνικό με κανέναν τρόπο. Τόσα χρόνια που αγωνιζόμουν στην ομάδα, ο σύλλογος αντιμετώπιζε οικονομικής φύσεως δυσκολίες, αλλά οι αθλητές βάζαμε πλάτη! Πρόθεσή μου επ’ ουδενί δεν είναι να πάει πίσω η ομάδα του Εθνικού, αλλά προφανώς, όπως κάθε επαγγελματίας, πρέπει να διεκδικώ τα οφειλόμενα. Να  διασφαλίζω πως θα μου αποδίδονται τα όσα έχω δουλέψει».

Στη συνέχεια ρωτήσαμε τον νυν παίκτη του Παναθηναϊκού, για τους όρους του συμβιβασμού με τον Εθνικό το καλοκαίρι.

«Συμφώνησα με την διοίκηση του Εθνικού στο τέλος του καλοκαιριού. Πέραν της πρώτης δόσης, δεν μου έχουν καταβληθεί οι υπόλοιπες τέσσερις (!) και όπως αντιλαμβάνεστε, έπρεπε να κάνω κάτι για να διεκδικήσω τα δεδουλευμένα μου».

Τέλος, σχετικά με τα λεγόμενα από πλευράς ΤΑΑ, πως ζήτησε  ονομαστικές συναλλαγματικές και όχι απλές, ο Θωμάς Δημητριάδης, επισήμανε πως:

«Δυστυχώς όντας τόσα χρόνια στην ομάδα, κάθε χρόνο ακούγαμε πως θα εξοφληθούμε τον επόμενο μήνα, μετά πάλι τον επόμενο, μετά στο τέλος της σεζόν, κ.ο.κ.. Η εμπιστοσύνη μου προς την συνέπεια της διοίκησης χάθηκε και γι’ αυτό ζήτησα ονομαστικές συναλλαγματικές, ώστε, όπως τόνισα και παραπάνω, απλά να διασφαλίσω τα δεδουλευμένα μου, χωρίς να θέλω να κάνω κακό στον Εθνικό».

 

 

 

Share it

Μία Απάντηση

  1. Πως γίνεται ο Εθνικός να χρωστάει μόνο σε δικά του παιδιά ,τα οποία απαξιώνει σε κάθε ευκαιρία όταν τα θεωρεί πλέον ότι δεν μπορούν να του προσφέρουν, έχει αναρωτηθεί κανείς!Ο κεραυνός εν αιθρία έπεσε λοιπόν σ΄αυτούς που μάλλον ούτε την ιστορία του Εθνικού γνωρίζουν ούτε την έχουν ζήσει” πως θα μπορούσαν άλλωστε αφού πολλοί από αυτούς ευκαιριακά και δικούς τους λόγους, θα το κρίνει και αυτό η ιστορία ασχολήθηκαν και δηλώνουν ΕΘΝΙΚΟΣ”. Ευτυχώς γιατί οι υπόλοιποι γνωριζόμαστε καλά σ΄αυτή την πόλη.

    Υ.Σ.
    Αυτοί που μαχαιρώνουν τις πλάτες των άλλων, αγνοούν τις μαχαιριές που ετοιμάζει γι αυτούς η ζωή.

    Καλό βράδυ
    Παπαδοπούλου Μακρίνα από τότε που με θυμάμαι ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.