Search

Με Κομεσίδη αλλα με πολλές απουσίες στην Ξάνθη ο ΟΦΗ!

Με προπόνηση που έγινε την Τρίτη (10/1) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Ξάνθη, για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, που θα γίνει την Τετάρτη (11/1, 3μμ).

Η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ έγινε κάτω από δυνατή βροχή και σε ένα βαρύ τερέν, στο αθλητικό κέντρο. Οι παίκτες του ΟΦΗ την Τρίτη (10/1) το μεσημέρι θα αναχωρήσουν αεροπορικώς (μέσω Αθηνών) για την Ξάνθη.

Μάλιστα θα παραμείνουν στην Ξάνθη και μετά το παιχνίδι και θα επιστρέψουν στο Ηράκλειο (ξανά αεροπορικώς) την Πέμπτη (12/1) το μεσημέρι για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας  παιχνίδι με τον Αχαρναικό, για το πρωτάθλημα της Football league.

Εκτός αποστολής για διάφορους λόγους έμειναν οι: Βουό, Μπουρσέλης, Κώτσιος, Νάστος, Μάνος, Κιάσσος, Φαζός, Τουγλής, Κασμερίδης.

 

 

Ο Νίκος Νιόπλιας επέλεξε για την αποστολή 18 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους: Δερμιτζάκη, Δάφκο, Μητρόπουλο, Μίκιτς, Κομεσίδη,Ροβίθη,Μιλοσάβλιεφ,Αντουκόρ,Χαντί,Κοιλιάρα, Οστοιτς, Βαλλιάνο, Ογκμποε, Βρεττό, Ράντι, Χίσι, Κοντογιάννη, Μανιαδή.

 

Share it