Search

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ο κύπελλο κολύμβησης «Άγιος Νικόλαος 2017» του ΝΟΑ

Για τρίτη χρονιά ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης διοργάνωσε το κύπελλο κολύμβησης Άγιος Νικόλαος με τη συμμετοχή αθλητών από προαγωνιστικές και αγωνιστικές κατηγορίες.

Διαβάστε περισσότερα στο δελτίο Τύπου του ΝΟΑ που ακολουθεί:

Το 3ο Κύπελλο κολύμβησης «Άγιος Νικόλαος 2017» αποτελεί πλέον κομμάτι της ιστορίας του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης.

20 ομάδες με 420 αθλητές δήλωσαν συμμετοχή από την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και της Θράκης.

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης συμμετείχε με 54 αθλητές και αθλήτριες και κατέλαβε 28 πρώτες θέσεις, 20 δεύτερες και 27 τρίτες.

Δυστυχώς οι ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας τις τελευταίες ημέρες δεν επέτρεψαν σε δύο από τις ομάδες να είναι κοντά μας.

Παρόλα αυτά, οι αγώνες αυτοί απέκτησαν ένα χρώμα ξεχωριστό, χάρη στους μικρούς και μεγαλύτερους αθλητές, οι οποίοι με χαμόγελο, προσμονή, και αγνότητα, «ευ αγωνίστηκαν» και μας έδωσαν ελπίδες για το μέλλον.

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης θα ήθελε ιδιαίτερα να ευχαριστήσει:

* όλες τις ομάδες που παραβρέθηκαν στους αγώνες και τίμησαν με την παρουσία τους τον Όμιλό μας

* τους χορηγούς της ομάδας μας για την πολύτιμη υποστήριξή τους

* τον κ. Παναγιώτη Κιραμάρη και την On Stage Μουσική Ηχητική & Φωτιστική Κάλυψη Εκδηλώσεων, που επιμελήθηκε τον φωτισμό και τον ήχο της διοργάνωσης, δίνοντας ιδιαίτερο χρώμα στους αγώνες μας

* τον ιατρό-παθολόγο κ. Δημήτρη Χρυσόπουλο, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (παράρτημα Αλεξανδρούπολης) και το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.), που φρόντισαν για την υγειονομική κάλυψη και την ασφάλεια των αθλητών

* το Δήμο Αλεξανδρούπολης και το προσωπικό του Δημοτικού Κολυμβητηρίου που στάθηκαν αρωγοί στην επιτυχή διοργάνωση παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τα τεχνικά προβλήματα.

* Την Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης

* όλους τους εθελοντές, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας και προσέφεραν γενναιόδωρα τις υπηρεσίες τους, καθιστώντας την παρουσία τους πολύτιμη και ουσιαστική για την πραγματοποίηση της διοργάνωσης.

Οι κολυμβητικοί αγώνες του Αγίου Νικολάου αποτελούν πλέον θεσμό για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου, με τη δέσμευσή μας ότι θα προσπαθήσουμε για μια ακόμη πιο επιτυχημένη διοργάνωση.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Share it