Search

Κασναφέρης: «Ήταν κακή στιγμή για τον Λισγάρα που στοχοποιείται άδικα, δεν φεύγει ο Λουτσέσκου»

Κακή στιγμή χαρακτήρισε το σκληρό τάκλιν που έκανε ο Χρήστος Λισγάρας στον Σεμπά στην αναμέτρηση Ξάνθη-Ολυμπιακός ο Γιώργος Κασναφέρης, μιλώντας στην εκπομπή «Αντεπίθεση» των Βασίλη Βέργη, Σάββα Λιβάνιου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο μέλλον του Ραζβάν Λουτσέσκου, το όνομά του οποίου ακούγεται τον τελευταίο καιρό για την ΑΕΚ. «Θεωρώ ότι μέχρι το καλοκαίρι θα είμαστε μαζί, διότι έχει συμφωνήσει με τον κύριο Πανόπουλο, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορώ να ξέρω τι θα συμβεί», δήλωσε ο παλαίμαχος διαιτητής.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το δολοφονικό τάκλιν του Λισγάρα στον Σεμπά: «Πρόκειται για μια φάση, ένα κακό και απρόσεκτο παιχνίδι. Είναι η πρώτη αποβολή του Χρήστου μετά από χρόνια και η άλλη του ήταν με δεύτερη κίτρινη πριν πολύ καιρό. Πήγε και ζήτησε συγγνώμη και το έχει μετανιώσει. Φοβήθηκε μήπως του έφευγε ο Σεμπά επειδή οι προπονητές ζητούν από τους παίκτες να κάνουν ψηλά στο γήπεδο τα φάουλ, ήταν η κακή στιγμή και δεν έπιασαν τα… φρένα. Δεν το συζητάμε ότι δεν έπρεπε να συμβεί. Γίνεται προσπάθεια στοχοποίησης του Χρήστου. Γίνεται υπερβολή πάνω στο θέμα από χθες από τα ΜΜΕ, είναι η πρώτη του αποβολή μετά από χρόνια. Είναι θέμα που έχει τελειώσει, το έχει μετανιώσει και εμείς το πληρώσαμε αγωνιστικά».

-το αν αδικήθηκε ο Ολυμπιακός από τη διαιτησία: «Πιθανόν θα μπορούσε να είχε δώσει πέναλτι στον Ολυμπιακό, αλλά δεν νομίζω ότι έχει αδικηθεί από τον διαιτητή ο Ολυμπιακός. Θα μπορούσαμε όμως να είχαμε σκοράρει, εμείς πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι».

-το μέλλον του Ραζβάν Λουτσέσκου: «Θεωρώ ότι μέχρι το καλοκαίρι θα είμαστε μαζί, διότι έχει συμφωνήσει με τον κύριο Πανόπουλο, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορώ να ξέρω τι θα συμβεί. Δεν νομίζω ότι αυτή χημεία που υπάρχει ανάμεσα στον κύριο Λουτσέσκου, τον κύριο Πανόπουλο και κάποιους άλλους ανθρώπους δεν μπορεί να σπάσει. Δεν έφυγε το καλοκαίρι ο Λουτσέσκου που μπορούσε να πάει στα Εμιράτα με τρία τσουβάλια λεφτά, θα φύγει τώρα; Δεν ξέρω τι συμφωνία υπάρχει, είναι συμφωνία μεταξύ των δύο και στους δύο ο τρίτος δεν χωρεί».

-τους στόχους της Ξάνθης: «Εμείς πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Αρχικός στόχος ήταν η σωτηρία που δείχνει ότι έχει επιτευχθεί. Αν βάλουμε στόχο για ψηλά ίσως να δημιουργηθεί πίεση στα αποδυτήρια. Το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι τέλους και να μπορέσουμε για δεύτερη φορά να πάμε στον τελικό. Ακόμα και χθες που χάσαμε, είχαμε μια πικρία επειδή θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από ματς με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Πάμε βήμα-βήμα».

Share it