Search

Θόλωσαν στα τελευταία κρίσιμα λεπτά και ηττήθηκαν οι Κύκλωπες απ’ την Πυλαία (23-24)

Έχυσαν την καρδάρα με το γάλα τα κορίτσια του Χρήστου Ποντισίδη, στα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης, απέναντι στην μαχητική ομάδα της ΑΕΣΧ Πυλαίας. Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί ενώ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έλεγχαν τον ρυθμό της αναμέτρησης αλλά και το σκορ, “κατάφεραν” να γνωρίσουν την ήττα στα τελευταία λεπτά, όπου τις λύγισε το άγχος και οι κακές επιλογές. Το ρήμα κατάφεραν το χρησιμοποιώ επίτηδες, γιατί οι γηπεδούχες, απ’ το 47′ μέχρι το 48′ περίπου ενώ είχαν τρεις περισσότερες παίκτριες στον αγωνιστικό χώρο, όχι μόνο δεν κατάφεραν να ανοίξουν την διαφορά, κάνοντας λάθος επιλογές στην επίθεση, αλλά δέχτηκαν και γκολ, αρχικά της ισοφάρισης σε 23-23 και έπειτα, όταν πλέον οι παθιασμένες παίκτριες της Ζαχαρούλας Παπαδοπούλου,είχαν μόλις μία παίκτρια λιγότερη, πέτυχαν το “χρυσό” γκολ, το οποίο και έκρινε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού του κυπέλλου γυναικών.

Τα κρίσιμα τελευταία λεπτά και η προσήλωση και η αποφασιστικότητα που έδειξαν τα κορίτσια της Πυλαίας ήταν αυτά που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ τους και πανηγύρισαν την πρόκριση στο κρύο “Μ. Παρασκευόπουλος”.

Α.Σ. Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης (Ποντισίδης): Χαριτίδου, Λαμπίδη, Αραπίδου, Τσαμπάζη, Σιαρβαρλή 5, Κοπούκη 3, Νταρμά, Ντόγκα 1, Κεσσούδη, Αυγητίδου 1, Σμαρλαμάκη 9, Νικόλοβα 3.

Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαία(Παπαδοπούλου): Κουκμίση 4, Βράμπα 3, Βακουφάρη 1, Σαμολαδά 8, Παραστατίδου 5, Μάκουλη, Γκιέρτζι 3, Σπανού, Σαββίδου, Μπαβέλη, Συμεωνίδου

Πεντάλεπτα: 1-0, 3-2, 5-2, 6-4, 6-8, 9-9 (ημιχ.) 12-11, 17-13, 19-15, 20-18, 22-22, 23-24 (τελικό)

Διαιτητές: Σαπανίδης, Ηλιάδης

 

Share it