Search

Όμορφη τελετή έναρξης, πολλές συμμετοχές, βράβευση και φόρος τιμής, κατά την πρώτη μέρα των 3ων διασυλλογικών αγώνων κολύμβησης «Άγιος Νικόλαος» (+25 pics)

Γέμισε με κόσμο το νέο δημοτικό κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης, καθώς 400 και πλέον αθλητές και αθλήτριες μαζί με προπονητές και γονείς, βρέθηκαν εκεί στο πλαίσιο των κολυμβητικών αγώνων «Άγιος Νικόλαος», που διοργάνωσε ο Ν.Ο.Α. μαζί με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και την με την Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Οι διασυλλογικοί αγώνες κολύμβησης, με την συμμετοχή σωματείων απ’ όλη τη Β. Ελλάδα,  ξεκίνησαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου, ενώ συνεχίστηκαν και το απόγευμα (δεύτερη αγωνιστική ενότητα) αμέσως μετά την τελετή έναρξης, η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μέχρι και φαντασμαγορική, τηρουμένων των αναλογιών, αφού τα φώτα του κολυμβητηρίου έσβησαν, ενώ άναψαν παράλληλα τα πολύχρωμα της ειδικής κατασκευής που τοποθετήθηκε και μαζί με τη μουσική δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα.

6 αθλητές και αθλήτριες από κάθε σύλλογο, κρατώντας την σημαία του σωματείου, παρέλασαν μπροστά απ’ το κοινό, ενώ σταμάτησαν μπροστά απ’ τη γραμματεία, όπου πραγματοποιήθηκαν αρχικά, οι καθιερωμένοι χαιρετισμοί κάθε διοργάνωσης.

Στη συνέχεια, στην πιο ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή της μέρας, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, στην μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού αθλητή του Ν.Ο.Α. και της μητέρας πριν λίγες μέρες.

Στο πλαίσιο της τελετής έναρξης τιμήθηκε ο χρυσός Παραολυμπινίκης του Ρίο, Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, απ’ τον Πρόεδρο του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης, Κώστα Χατζηκωνσταντίνου.

Αμέσως έπειτα την ολοκλήρωση της τελετής έναρξης, πραγματοποιήθηκε δεύτερη αγωνιστική ενότητα, με τους αγώνες να κλείνουν τον κύκλο τους αύριο, με την τρίτη αγωνιστική ενότητα, που θα πραγματοποιηθεί  τις πρωινές ώρες.

Στους τρεις πρώτους αθλητές και αθλήτριες κάθε κατηγορίας απονεμήθηκαν μετάλλια και διπλώματα, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως όσον αφορά τις αγωνιστικές κατηγορίες (13+ ετών), οι χρόνοι των αθλητών και αθλητριών καταχωρούνται στη βάση δεδομένων της Κ.Ο.Ε. με συνέπεια, όσοι πιάνουν τα όρια για τους χειμερινούς και θερινούς πανελλήνιους αγώνες, τόσο των αναπτυξιακών ηλικιών, όσο και στην κατηγορία των Ανδρών –Γυναικών, να παίρνουν την πρόκριση για τους εν λόγω αγώνες.

Share it