Search

Τα εισιτήρια του αγώνα του Πανθρακικού με την Καλλιθέα για τη Football League

Ανακοίνωση σχετικά με τα εισιτήρια του παιχνιδιού της 9ης αγωνιστικής της Football League με αντίπαλο την Καλλιθέα εξέδωσε η ΠΑΕ Πανθρακικός.

Αναλυτικά:

«Ενημέρωση της ΠΑΕ Πανθρακικός για τη διάθεση των εισιτηρίων ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Καλλιθέα (08/01-15:00), που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan.gr Football League 2016-17.

Για τις ανάγκες της συγκεκριμένης αναμέτρησης, πρόκειται να λειτουργήσει μόνο η Θύρα 1 του ΔΑΚ Κομοτηνής.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει το Σάββατο (07/01) από τα γραφεία της ΠΑΕ Πανθρακικός (Παναγή Τσαλδάρη 2-ΔΑΚ Κομοτηνής), ενώ τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοικτά και την ημέρα του αγώνα από τη 13:30, για να εξυπηρετήσουν τους φιλάθλους.

Παράλληλα, όσοι επιθυμούν θα έχουν και τη δυνατότητα να προμηθευτούν το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά, από την ιστοσελίδα viva.gr, μέσα από τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-panthrakikos-agones-2016-17/

Επισημαίνεται πως, σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (Ν. 4326/2015), για την έκδοση εισιτηρίου είναι αναγκαία η καταγραφή των στοιχείων του αγοραστή. Είναι απαραίτητη η προσκόμιση Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου ή άλλου επίσημου εγγράφου, και η αναφορά του ονόματος του αγοραστή στο εισιτήριο καθώς και του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων:

VIP:
20 ευρώ για ενηλίκους
5 ευρώ για μαθητές 12-18 ετών

Θύρα 1:
10 ευρώ για ενηλίκους
3 ευρώ για μαθητές 12-18 ετών

ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!!!»

Share it