Search

Αποχώρηση έκπληξη απο την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης! Ποιοι οι λόγοι της αποχώρησης του Γ. Καμαράκη

Μια πολύ αρνητική είδηση περίμενε τους ιθύνοντες της ΕΠΣ Ξάνθης τις πρώτες μέρες του 2017, καθώς με επιστολή του στον Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης Γιώργο Πανίδη το μέχρι πρότινος μέλος της Επιτροπής Διαιτητής της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Καμαράκης δήλωσε την παραίτηση του.

Στην επιστολή του ο Γιώργος Καμαράκης δεν αναφέρει τον λόγο της παραίτησης τους, αλλά όπως πληροφορείται αποκλειστικά το Sportsaddict η απόφαση του έχει να κάνει για λόγους ηθικής. Ποιοί είναι αυτοί οι λόγοι, μα το γεγονός πως τόσο η προηγούμενη ΚΕΔ όσο και η τωρινή επέλεξε παρότι ο νεαρός πρώην διαιτητής της ΕΠΣ Ξάνθης πέρασε με επιτυχία της εξετάσεις για Παρατηρητής Διαιτησίας Γ’ κατηγορίας να μην τον συμπεριλάβει στους πίνακες λόγω του προβλήματος όρασης που αντιμετωπίζει απο το ένα μάτι.

Απόφαση θα μας επιτρέψετε να σημειώσουμε πως είναι καθόλα άδικη έως και ρατσιστική, για έναν άνθρωπο που τουλάχιστον μετά απ’ όσα έχει περάσει στην ζωή του θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται με μεγαλύτερο σεβασμό απο τους ίδιους τους συναδέλφους τους. Ο Γιώργος Καμαράκης ένας πραγματικός μαχητής που παρά τα πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε στάθηκε όρθιος, και όχι μόνο επέστρεψε ακόμα πιο δυνατός αλλά αποφάσισε να επανέλθει στην διαιτησία όχι ως διαιτητής πλέον αλλά να προσφέρει ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του στην Ένωση της Ξάνθης αλλά και να μετέχει κανονικά και στις εξετάσεις των παρατηρητών θέλοντας παράλληλα να περάσει τα δικά του μηνύματα σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα.

Δηλαδή να μην το βάζουν κάτω και να μην τα παρατάνε, και όμως κάποιοι  δεν ντράπηκαν έναν άνθρωπο που δίνει μαθήματα ζωής καθημερινά, ένα πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση για το ήθος και την ευγένεια του, στην τελική έναν άνθρωπο που πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις που κλήθηκε να δώσει να τον βγάλουν εκτός πινάκων παρότι αρχικά μπήκε κανονικά με την δικαιολογία της μειωμένης όρασης απο το ένα μάτι. Και άντε αν για την προηγούμενη ΚΕΔ πιθανόν υπήρχαν και παιχνίδια κάτω απο το τραπέζι που έχουν να κάνουν με τις εκλογές, σαφέστατα δεν τους δικαιολογούμε, η νέα “αμόλυντη” ΚΕΔ που έβαλε στους πίνακες ακόμη και αυτούς που δεν πέρασαν τις εξετάσεις αποφάσισε έναν απο τους λίγους που κράτησε εκτός να είναι ο Καμαράκης.

Αντί δηλαδή η ίδια η διαιτησία και κυρίως οι ιθύνοντες της απο μόνη τους να φέρνουν μπροστά ένα παράδειγμα σαν την μαχητικότητα του Γιώργου, ουσιαστικά τον αναγκάζει να φύγει απο την διαιτησία. Πάντως όπως τονίζει κλείνοντας την επιστολή του ο Γιώργος Καμαράκης “δεν θα πάψω να είμαι ενεργό μέλος της Διαιτησίας της Ξάνθης” δείχνοντας για ακόμη μια φορά με τον χαρακτήρα του γιατί δεν πρέπει άνθρωποι σαν τον Γιώργο να απομακρύνονται απο τον χώρο του ποδοσφαίρου, και ειδικά του ερασιτεχνικού.

Share it