Search

Δεν έγινε δεκτό το αίτημα της Ορεστιάδας για αναβολή του ματς με τον Ηρακλή!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SportsAddict.gr απορρίφθηκε το αίτημα του ΑΟ Ορεστιάδας στην ΕΣΑΠ για αναβολή του αυριανού αγώνα με τον Ηρακλή στο «Νίκος Σαμαράς». 

Οι άνθρωποι της Ορεστιάδας κατέθεσαν το συγκεκριμένο αίτημα καθώς οι καιρικές συνθήκες στην πόλη του Β. Έβρου δεν είναι καλές, με τους μετεωρολογικούς χάρτες να κάνουν λόγο για -5 βαθμούς την ώρα του αγώνα, με αισθητή θερμοκρασία τους -9! «Τα καιρικά φαινόμενα παρουσιάζουν μία μικρή εξασθένιση στο νομό, αλλά είναι πολύ πιθανό να ενταθούν τα ξημερώματα του Σαββάτου», αναφέρουν οι μετεωρολογικές προβλέψεις. Σε όλα αυτά προστίθεται και το χιόνι που έχει πέσει όλες αυτές τις ημέρες και κάνει το οδικό δίκτυο πολύ επικίνδυνο.

Έτσι λοιπόν αναλογιζόμενοι τα παραπάνω, είναι απορίας άξιο γιατί δεν έγινε δεκτό το αίτημα του ΑΟΟ.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα λοιπόν το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Volley League ανάμεσα σε Ορεστιάδα και Ηρακλή θα γίνει κανονικά, αλλά πάντα υπάρχει η πιθανότητα αναβολής και μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις κατά την αυριανή ημέρα.

* Η φωτογραφία είναι από την είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου «Νίκος Σαμαράς» που ανέβηκε πριν από 2 ημέρες στη σελίδα της εκπομπής της Nova «ΣΤΟ ΦΙΛΕ» στο facebook.

Share it