Search

Photos: 70κλικ απο την κοπή πίτας του Ορφέα Ξάνθης

Σε γιορτινή και οικογενειακή ατμόσφαιρα έκοψε το βράδυ της Πέμπτης την βασιλόπιτα του ο Ορφέας Ξάνθης στο εστιατόριο του Le Chalet παρουσία πλήθος κόσμου.

Στην πολύ όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσαν οι ιθύνοντες του συλλόγου για τους ποδοσφαιριστές της αντρικής ομάδας αλλά και της Ακαδημίας, όπως και πλήθος επισήμων αλλά και πολλοί παλιοί ποδοσφαιριστές της ομάδας που έδειξαν πως δεν ξεχνούν και τιμούν την φανέλα του ιστορικού σωματείου που τίμησαν. Όπως είναι λογικό οι περισσότερες κουβέντες ήταν γύρω απο  την εξαιρετική πορεία του συλλόγου στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ για ακόμη μια φορά επιβαιβεώθηκαν οι άριστες σχέσεις του Ορφέα με τον μεγάλο σύλλογο της Θράκης τον ΑΟ Ξάνθης.

Τόσο απο την μαζική εκπροσώπηση της ΠΑΕ με τον Πρόεδρο Άρη Πιαλόγλου, τον Αντριπρόεδρο Γιώργο Επιτρόπου, το μέλος της διοίκησης Γιώργο Μπερμπέρογλου, τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας Γιάννη Παπαδημητρίου και τον τιμ μάνατζερ του συλλόγου Γιώργο Κασναφέρη που συνοδευόταν απο την γυναίκα. Μάλιστα ο κ. Κασναφέρης άκουσε και ειδικά ευχαριστώ απο τον Πρόεδρο του Ορφέα Μιχάλη Χατζηκλεάρχου για την μεγάλη βοήθεια που έχει δώσει στον Ορφέα, ενώ ειδική μνεία έγινε και απο τον Μπάμπη Χατζημεστή στον “ευεργέτη” όπως ανέφερε του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου τον ιδιοκτήτη της Ξάνθης Χρήστο Πανόπουλο.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο αθλητικογράφος και βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ορφέα, Στάθης Παπαδόπουλος ενώ κατά σειρά κλήθηκαν στο βήμα και μίλησαν ο Πρόεδρος του Ορφέα Μιχάλης Χατζηκλεάρχου, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ξάνθης Άρης Πιαλόγλου, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης, ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Λομβαρδέας που εκπροσώπησε τον Δήμο Ξάνθης, ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης Ευάγγελος Γκίκας.

Προτού ξεκινήσει η διαδικασία της κοπής της πίτας μοιράστηκαν τα μετάλλια στους ποδοσφαιριστές που πέρσι κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ  Ξάνθης και μέσω των μπαράζ οδήγησαν τον Ορφέα στην Γ’ Εθνική κατηγορία, τα μετάλλια απένειμαν ο Τεχνικός Διευθυντής του ΑΟΞ Γιάννης Παπαδημητρίου και ο Τιμ Μάνατζερ του ΑΟΞ Γιώργος Κασναφέρης. Εν συνεχεία δόθηκε σε 39 παλαίμαχους και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει την φανέλα του ιστορικού Ορφέα Ξάνθης μια αναμνηστική και πολύ όμορφη φανέλα του συλλόγου.

Ενώ τέλος τιμήθηκαν δύο προσωπικότητες του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου για την προσφορά τους, αρχικά στον Πρώην παράγοντα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης Άνθιμο Κυρλίδη για την πολύ μεγάλη προσφορά του στο ποδόσφαιρο της Ξάνθης το οποίο υπηρέτησε για σχεδόν 40 χρόνια και ήταν εμφανώς συγκινημένος, την βράβευση στον κ. Κυρλίδη έκανε ο Πρόεδρος του ΑΟΞ και γιός του παλιού προέδρου του Ορφέα, Άρης Πιαλόγλου. Ενώ εν συνεχεία τιμήθηκε για την προσφορά του στον Ορφέα ο για πολλά χρόνια πρόεδρος και παράγοντας της ομάδας και νυν Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης, Γιώργος Τριάντης, την βράβευση έκανε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης. Να σημειώσουμε επίσης πως όλη την διάρκεια της εκδήλωσης στις τηλεοράσεις του εστιατορίου παιζόταν βίντεο με φάσεις απο την φετινή χρονιά αλλά και απο το ένδοξο παρελθόν του Ορφέα.

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ της εκδήλωσης μέσα απο τον φακό του Sportsaddict… 

Share it