Search

Σταύρος Κασαμπαλής: «Ένα μεγάλο όνειρο έγινε πραγματικότητα»

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Σταύρος Κασαμπαλής εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη μεταγραφή του στη Λέκα Κουόπιο της Φινλανδίας και ευχαρίστησε κάποιους από τους ανθρώπους που τον έχουν βοηθήσει πολύ όλα αυτά τα χρόνια που παίζει βόλεϊ.

Η ανάρτηση:

«Ένα μεγάλο όνειρο έγινε πραγματικότητα! Ήρθε η ώρα για την πρόκληση εκτός συνόρων! Εξάλλου ένας αθλητής σε όλη του τη καριέρα δεν έχει να κάνει με κάτι άλλο πέρα από προκλήσεις! Έτσι και για μένα μετά τα αξέχαστα χρόνια στον Εθνικό τους υπέροχους μήνες στη Χαλκίδα και τις γεμάτες εμπειρίες αποστολές με τις μικρές εθνικές ομάδες, το φιλανδικό πρωτάθλημα μου χτυπάει την πόρτα! Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τόσο πολύ κόσμο που έχει βοηθήσει στα πρώτα βήματα τις μικρής ακόμα καριέρας μου που αν έγραφα τα ονόματα ένα-ένα θα χρειαζόμουν ώρες ολόκληρες!

Παρ’όλα αυτά τίποτα δεν θα είχα καταφέρει χωρίς τη βοήθεια του Κασαμπαλή Θανάση ο οποίος πολύ σωστά και μεθοδικα με ώθησε στο άθλημα και βοήθησε στην εξέλιξη μου, του Τσουλκανάκη Δημήτρη όντας ο πρώτος μου προπονητής και παιδαγωγος του αθλήματος, των υπολοίπων προπονητών και συμπαικτών που συνεργαστηικαμε(Εθνικός,Χαλκίδα,εθνικές ομάδες) , του ατζέντη και φίλου μου Μιχάλη Αϊδονίδη και για όλο το ενδιαφέρον που έχει δείξει κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας! Ιδιαίτερα ευγνώμων νιώθω προς τους Μαυρίδη Θεόδωρο , Σφυρίδη Σταύρο που με τις υπηρεσίες τους πολλά μου προβλήματα εμοιαζαν παιχνιδάκι! Επίσης και προς όλους τους φίλους μου!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς την παλιά μου πλέον ομάδα ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΉΣ ΧΑΛΚΊΔΑΣ για τον επαγγελματισμο τους όσων αφορούν την μεταγραφή μου στο εξωτερικό και την άψογη συνεργασία μας! Για την οικογένεια μου ότι και να πω θα είναι λίγο. Αυτοί πιστεύουν όσο κανένας άλλος σε μένα και είναι οι κολώνες στήριξής μου!

Όλους μα ολους εσάς, σας ευχαριστώ πολύ από την καρδιά μου!»

Share it