Search

Αυτή είναι η νέα διοίκηση του ΑΟ Ορεστιάδας! Πρόεδρος του ΤΑΑ ο Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου!

Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 5/1 στο Δημαρχείο Ορεστιάδας, αλλά κανένα Μ.Μ.Ε. εκτός Ορεστιάδας δεν ενημερώθηκε, ορίστηκαν οι νέες διοικήσεις πρωτοδικείου του Ερασιτέχνη και του τμήματος βόλεϊ του ΑΟ Ορεστιάδας.

Το νέο ΔΣ του ΤΑΑ είναι το εξής:

Πρόεδρος: Χατζηπαναγιώτου Αθηνόδωρος
Αντιπρόεδρος: Καμίδης Αθανάσιος
Γενικός Γραμματέας: Σκαρλατίδης Αθανάσιος
Μέλη: Αρχοντίδης Αρχοντής, Βλασακίδης Δημήτριος

Το νέο ΔΣ  του Ερασιτέχνη:

Πρόεδρος: Καμίδης Αθανάσιος
Αντιπρόεδρος: Πεταλωτής Πολυμένης
Γενικός Γραμματέας: Πετρόπουλος Σωτήριος
Ειδικός Γραμματέας: Χατζηγεωργακίδης Παντελής
Ταμίας: Μάτσιος Στέργιος
Μέλη:Αρβανιτίδης Γεώργιος, Αρχοντίδης Αρχοντής, Βλασακίδης Δημήτριος, Κυρτσόπουλος Απόστολος, Μακρίδης Βασίλειος, Παρασκευόπουλος Αθανάσιος, Σκαρλατίδης Αθανάσιος, Τελούδης Άγγελος, Χατζηπαναγιώτου Αθηνόδωρος, Αγανίδης Απόστολος

Όσο αφορά τα αγωνιστικά οι διοικούντες επιβεβαίωσαν ότι προπονητής της ομάδας θα είναι από δω και πέρα ο Μπάμπης Σταματόπουλος, αλλά και ότι ο κεντρικός Καραμπαλί αποτελεί και επίσημα παρελθόν. Όσο για τον Λέσκοφ βρίσκεται στην Ορεστιάδα, προπονείται με την ομάδα, αλλά δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα με τον Μολδαβό διεθνή.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης ο οποίος είναι και αυτός που πήρε την πρωτοβουλία για να αλλάξει η κατάσταση στην ομάδα, λέγοντας πως όλοι όσοι θα είναι στη διοίκηση του Ομίλου θα λένε την αλήθεια στον κόσμο.

Στην συνέχεια το μέλος της νέας διοίκησης του ΤΑΑ και παλιός παίκτης της ομάδας Άκης Αρχοντίδης τόνισε πως κάποιοι τα τελευταία χρόνια που διοικούσαν τον ΑΟΟ δεν αναλογίστηκαν το βάρος αυτού του συλλόγου, ενώ είπε και αυτός πως θα λένε όλη την αλήθεια στον κόσμο όποια και αν είναι αυτή. «Πρέπει να αποφασίσει ο κόσμος αν θέλει την Ορεστιάδα στην Α1», συμπλήρωσε.

Αμέσως μετά στο μικρόφωνο μίλησε ο νέος πρόεδρος της ομάδας βόλεϊ του ΑΟ Ορεστιάδας κ. Χατζηπαναγιώτου που ευχαρίστησε τον δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη για την πραγματική όπως είπε αγάπη που έδειξε για τον σύλλογο.

«Πρωταρχικός μας στόχος να μείνει η Ορεστιάδα στη Volley League. Θα κάνουμε το αδύνατο δυνατό να δείξουμε την πραγματική οικονομική εικόνα της ομάδας στον κόσμο. Από την πλευρά μου ζητάω ο κάθε πολίτης της Ορεστιάδας να μας βοηθήσει με τον δικό του τρόπο. Σύντομα θα ανακοινώσουμε τις δικές μας κινήσεις, θα βρει η ομάδα τον εαυτό της», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Χατζηπαναγιώτου.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο του radioevros.gr:

Share it